4fashionshake ημέρα δεύτερη με Digitaria

4fashionshake ημέρα δεύτερη με Digitaria

Σήμερα στο χώρο της Kunsthalle το label Digitaria θα παρουσιάσει τη συλλογή του για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2011.

Με στόχο να «ταρακουνήσει» ολόκληρη την πόλη και να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό η ομάδα του περιοδικού Οzon Raw παρουσιάζει έναν κύκλο παράλληλων εκδηλώσεων στο πρόγραμμα του 4fashionshake σε διάφορα σημεία της Αθήνας, γνωστά ήδη για τη σύνδεση τους με τη μόδα και τη σύγχρονη τέχνη.

Ο κύκλος αυτός εκδηλώσεων ονομάζεται «4fashionshake days» και θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες πριν την κορύφωση της διοργάνωσης στο Θέατρον, την Τετάρτη 6 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε διάφορους τομείς της τέχνης και της σύγχρονης κουλτούρας να αναδειχθούν και να γίνουν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό.

Σήμερα το fashion label Digitaria θα παρουσιάσει την συλλογή του για το επόμενο φθινόπωρο σε ένα art project το οποίο περιλαμβάνει βίντεο των: Peter Dobill, Ewa Potocka, HOPE ,Bernd Imminger, παράλληλα με sound installations. Η ιδέα που διέπει το οπτικό υλικό είναι η έννοια της τάξης και της αναρχίας, ενώ το label Digitaria θα προσπαθήσει να μετατρέψει την απόσταση μεταξύ των χαρακτήρων που περιλαμβάνουν τα installations και το κοινό σε μια μεταφορική έκφραση χρονικών διαστημάτων, που διαχωρίζουν την πραγματικότητά μας από τον κόσμο.

Kunsthalle Athena
Κεραμεικού 28, Κεραμεικός