ROCKWAVE FESTIVAL 2014 παρέα με την Smirnoff: Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Ιουλίου

ROCKWAVE FESTIVAL 2014 παρέα με την Smirnoff: Παρασκευή  11 & Σάββατο 12 Ιουλίου

Το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ του Καλοκαιριού επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά στο TerraVibe Park!

Ντυμένο στα χρώματα του εκτυφλωτικού κόκκινου της SMIRNOFF, το Rockwave φέτος αποκτά ακόμα πιο ζωντανό και rock χαρακτήρα.

H πιο διάσημη βότκα στον κόσμο, με τη μεγάλη παράδοση που ξεκινά από την Ρωσία του 19ου αιώνα, όπου η SMIRNOFF γίνεται επίσημος προμηθευτής της τσαρικής αυλής και συνεχίζεται αναλλοίωτη μέχρι σήμερα, θα είναι φέτος μαζί σας στο Rockwave Festival.

Στο πιο πολυσυλλεκτικό, τολμηρό, και με...απρόβλεπτο line-up φεστιβάλ της χώρας, θα έχετε παρέα τα δροσιστικά SMIRNOFF Mixers: Smirnoff λεμόνι, Smirnoff πορτοκάλι και Smirnoff κράνμπερι... Exclusively for Everybody!

Το Rockwave Festival γίνεται 19 χρόνων πια και δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται. Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου. Δύο μέρες! Δύο σκηνές! Πάνω από 40 καλλιτέχνες! Από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στο TerraVibe Park!

Συγκροτήματα, ερμηνευτές, παραγωγοί , djς και τραγουδοποιοί από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής θα συνυπάρξουν σε ένα χαρμάνι ήχων και εναλλαγών που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Η πολυσυλλεκτικότητα του φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα σε όσους παρευρεθούν στο TerraVibe Park να απολαύσουν τα εθιστικά rocking blues του Εric Burdon, το θεαματικό show του πρωτοπόρου Woodkid, τους πιονέρους του americana rock Calexico, τις νοσταλγικές επιτυχίες των Godfathers, το αντάμωμα της Hip hop σκηνής με προεξάρχοντες τους Active Member, τους indie rockers Little Barrie, DJs και διεθνούς φήμης παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι Booka Shade, o Roni Size και ο Timo Maas αλλά και 4 από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής, τους V.I.C, τους Beggar's Blues Diary, τους Chinese Basement και τους Greeklish Babylon. Η φετινή έκπληξη όμως είναι 2 καλλιτέχνες τόσο «δικοί μας». O Γιάννης Χαρούλης και η Nατάσσα Μποφίλιου θα εκπροσωπήσουν την νέα μουσική τάση που συγκεντρώνει ετερόκλητο και πολυάριθμο κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Συντονιστείτε στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ παρέα με τη Smirnoff !

Συντονιστείτε στο Rockwave Festival!

Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
Under the Roof of Terra Stage

ACTIVE MEMBER
RAZASTARR
RODNEY P & DJ SKITZ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ MORIGINAL & FLECK
ΒΑΒΥΛΩΝΑ
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
NOOVA GROOVA
GROUND ZERO
ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΕΣ
NORMATRAXX SOUND SYSTEM (MCD, DJ K, DJ Marble)

VIBE STAGE
TIMO MAAS (Midnight Show)
RONI SIZE & MC YOUNGMAN (Midnight Show)
ERIC BURDON
THE GODFATHERS
VIC
BEGGARS BLUES DIARY

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
UNDER THE ROOF OF TERRA STAGE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
GREEKLISH BABYLON
CHINESE BASEMENT

VIBE STAGE
BOOKA SHADE (Midnight Show)
WOODKID
CALEXICO
LITTLE BARRIE

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.didimusic.gr, www.rockwavefestival.gr