«Crazy, Stupid, Love»

«Crazy, Stupid, Love»

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ρομαντικής κομεντί με πρωταγωνιστές τον Ryan Gosling και τον Steve Carell και δεν θα χορταίνετε να το βλέπετε.

Ο Cal (Steve Carell) είναι ένας άντρας που βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση στον γάμο του. Όταν η γυναίκα του (Julianne Moore) τον απατά και έπειτα τον εγκαταλείπει, εκείνος στρέφεται στον Jacob (Ryan Gosling), έναν διαβόητο, αυθάδη και ξιπασμένο γυναικοκατακτητή, που συναντά τυχαία σε ένα μπαρ, ο οποίος αναλαμβάνει να τον μετατρέψει σε «πραγματικό άντρα».

Όπως συμβαίνει σε κάθε love story του Hollywood όμως , μετά την περίοδο ανεξαρτησίας και παιχνιδιού, ο Cal αποφασίζει να ξανακερδίσει πίσω τη γυναίκα του, την ίδια στιγμή που ο χαρακτήρας του Gosling ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή του, με μοναδικό πρόβλημα όμως το ότι η κοπέλα των ονείρων του, Hannah (Emma Stone), είναι η μόνη που δεν υποκύπτει στη γοητεία του.

Μπορεί να σας ακούγεται σαν άλλη μια κλασική ρομαντική κομεντί της αμερικάνικης βιομηχανίας ταινιών, απέχει όμως πολύ από αυτό. Το «Crazy, Stupid, Love», εκτός από το απίστευτο cast ηθοποιών που διαθέτει, στους οποίους περιλαμβάνονται -εκτός των προαναφερθέντων- και οι Kevin Bacon και Marissa Tomei, χαρακτηρίζεται από ένα τρομερά εγκεφαλικό και κοφτερό χιούμορ, σφιχτοδεμένο σενάριο και, φυσικά, το ταλέντο και τις μοναδικές ερμηνείες μερικών από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει τελευταία το Hollywood.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου και μπορείτε να δείτε το ξεκαρδιστικό αλλά και τόσο τρυφερό trailer, παρακάτω.