Ο Daniel Radcliffe και τα φαντάσματα

Ο Daniel Radcliffe και τα φαντάσματα

Ο «Harry Potter» τέλειωσε, η καριέρα του νεαρού ηθοποιού όμως τώρα αρχίζει –αν και για κάποιο λόγο επιμένει να ασχολείται με ανεξήγητα φαινόμενα.

Μπορεί να άφησε πλέον πίσω του τους μανδύες, τα ραβδιά, τις ιπτάμενες σκούπες και τα μαγικά κάστρα, αλλά φαίνεται πως ο Daniel Radcliffe δεν λέει να σταματήσει να ασχολείται με άλλους, παράξενους κόσμους. Κάτι που φαίνεται από τη πρώτη ταινία που αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει, μετά το τέλος της θρυλικής σειράς ταινιών του Harry Potter.

Είναι πάλι βέρος Άγγλος, πάλι ντυμένος με παλιά ρούχα, πάλι έρχεται αντιμέτωπος με πιθανά φαντάσματα και ανεξήγητες δυνάμεις, μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει το χαρτί της μαγείας να τον βοηθήσει.

Ο Radcliffe θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Woman In Black», στην οποία θα παίζει τον Arthur Kipps, έναν απεσταλμένο μιας νομικής εταιρείας που καλείται να επισκεφτεί το σπίτι μιας μυστηριώδους έγκλειστης γυναίκας, η οποία έχει μόλις πεθάνει, και να διευθετήσει την κληρονομιά και τα περιουσιακά της στοιχεία. Ενώ μελετά της υποθέσεις της νεκρής γυναίκας, αρχίζει να παρατηρεί περίεργα φαινόμενα γύρω του, σαν κάποιος να έχει στοιχειώσει το σπίτι. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε και μόνοι σας.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 1983 από την Susan Hill, το οποίο μάλιστα είχε μεταφερθεί με τη μορφή σειράς στη βρετανική μικρή οθόνη, γνωρίζοντας αρκετή επιτυχία στην Αγγλία.

Δείτε το πρώτο teaser της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, παρακάτω.