Η οικογένεια Travolta μαζεμένη σε μια ταινία

Η οικογένεια Travolta μαζεμένη σε μια ταινία

Η νέα ταινία για τον μαφιόζο John Gotti και την φαμίλια του, μετατράπηκε και σε οικογενειακή υπόθεση του John Travolta.

Η επερχόμενη ταινία για τον θρυλικό μαφιόζο της Νέας Υόρκης, John Gotti, με τίτλο «Gotti: Three Generations» και πρωταγωνιστή τον John Travolta, μόλις μεγάλωσε το cast της κατά δύο άτομα, τα οποία όμως δεν είναι και τόσο άγνωστα στον ηθοποιό.

Η Fiore Films ανακοίνωσε πως η ηθοποιός Kelly Preston, η οποία είναι γυναίκα του Travolta στην πραγματική ζωή, θα παίξει την γυναίκα του και στην ταινία. Επίσης, η 11χρονη κόρη του ζευγαριού, η μικρή Ella Bleu Travolta, θα παίξει την κόρη τους, ως ζευγάρι της μαφίας, και στη ταινία.

Ο παραγωγός της ταινίας δήλωσε σχετικά με την επιλογή: «Η αγάπη και το πάθος μεταξύ του John και της Kelly θα ωφελήσει πολύ τη σχέση του John Sr. Και της γυναίκας του στη ταινία, και για να σας πω την αλήθεια, έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν χάσει ένα παιδί σε μικρή ηλικία, και μπορούν να καταλάβουν τι πέρασαν οι Gottis όταν έχασαν το δικό τους».

Και επειδή κάθε οικογένεια χρειάζεται το μαύρο της πρόβατο, στην ταινία θα παίξει και η Lindsay Lohan, ως Kim Gotti, η γυναίκα του John Gotti Jr, γιου του μεγαλομαφιόζου.