Επιστροφή στη Μαφία για τον Al Pacino

Επιστροφή στη Μαφία για τον Al Pacino

Είναι γεγονός, πλέον, πως αν είναι να κάνεις καλή ταινία για τη Μαφία, πρέπει να συμπεριλάβεις τον Al Pacino στο cast. Νομοτελειακά.

Scarface, The Godfather, Donnie Brasco, Carlito's Way, οι πιο διάσημες ταινίες του σπουδαίου, ιταλικής καταγωγής, ηθοποιού, στις οποίες έχει ενσαρκώσει ρόλους που έχουν αφήσει ιστορία, από τον διάδοχο του «μεγάλου» Νονού Vito Corleone, Michael, μέχρι τον πρώην μαφιόζο Carlito που αποφασίζει να αλλάξει ζωή, χωρίς ευτυχές αποτέλεσμα. Όλοι τους με κοινό παρανομαστή την ιταλική Μαφία και την ιστορία της, σε διάφορες εποχές.

Σε αυτές τις «μορφές» του σελιλόιντ, λοιπόν, που έχει ενσαρκώσει ο Pacino, προσθέστε από σήμερα και άλλη μία. Αυτή του Neil Dellacroce, στη νέα, μεγαλεπήβολη ταινία που ετοιμάζεται αυτή τη περίοδο από την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Fiore Films.

Ναι, μιλάμε για την ίδια ταινία στην οποία θα παίζουν ο John Travolta, η γυναίκα του Kelly Preston, o Joe Pesci και η Lindsay Lohan, με τον τίτλο «Gotti: Three Generations» και η οποία θα αφηγείται τις μέρες και τα έργα μιας μεγάλης, ηγετικής φιγούρας της ιταλικής Μαφίας, του John Gotti Sr. (John Travolta), τη σχέση του με την οικογένειά και τον περίγυρό του, και το τέλος των ημερών του.

Ο Pacino θα παίξει τον Dellacroce, τον μέντορα και πατρική φιγούρα του Gotti, ο οποίος υπήρξε σύμβουλος του αρχηγού της μαφιόζικης οικογένειας των Gambino.

Η συμμετοχή του ανακοινώθηκε σήμερα από την Fiore Films, στο 64ο Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο ανοίγει και επισήμως αύριο.

«Ο Al Pacino είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, και θα φέρει ένα αξεπέραστο επίπεδο ρεαλισμού και έντασης στη ταινία», δήλωσε ο CEO της εταιρείας παραγωγής, Marc Fiore.