Πρασινίστε από χαρά

Πρασινίστε από χαρά

Συνήθως κάποιος πρασινίζει από ζήλεια, όπως λέει και ο τίτλος της νέας ταινίας «Green With Envy», όταν όμως έχουμε να κάνουμε με την επιστροφή των Muppets, μόνο χαρά μπορούμε να νιώσουμε.

Πριν από δέκα, περίπου, χρόνια, τα θρυλικά Muppets είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην μεγάλη οθόνη, όχι όμως με την επιτυχία που αναμενόταν. Δέκα χρόνια μετά, το Hollywood αποφάσισε να τολμήσει ξανά το εγχείρημα, αφήνοντάς το αυτή τη φορά σε πολύ ικανά χέρια. Αυτά του ταλαντούχου κωμικού Jason Segel (ο «Marshal», του «How I Met Your Mother», για όσους δεν κατάλαβαν).

Ο Segel μαζί με την Amy Adams θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Green With Envy», μια ρομαντική κωμωδία που θα παίξει τον προπομπό για την ερχόμενη ταινία «The Muppets». Η ταινία ξεκινά σαν μια εντελώς κλισέ κομεντί, στα όρια του κακού μελοδράματος, μέχρι τη στιγμή που στην οθόνη εμφανίζονται ο Kermit, η miss Piggy και η υπόλοιπη τριχωτή παρέα.

Το «Green With Envy» και το «The Muppets» θα βγουν στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα πολλά trailers που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι τότε.