Ο JJ Abrams αποκαλύπτει το μυστικό του «Super 8»

Ο JJ Abrams αποκαλύπτει το μυστικό του «Super 8»

Ο «μυστήριος» σκηνοθέτης του Hollywood, αποφάσισε να φανερώσει μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία της νέας του πολυαναμενόμενης ταινίας τρόμου και φαντασίας, «Super 8».

Ακόμα και αν δεν γνωρίζατε προηγούμενες δουλειές του, ο JJ Abrams κατάφερε να μας κάνει να τον μάθουμε από την καλή και από την ανάποδη, μέσα από τη, θρυλική πλέον, τηλεοπτική σειρά «Lost».

Τρία χρόνια πριν, ο Abrams γύρισε το «Cloverfield», μία ταινία τρόμου, μυστηρίου και, επιστημονικής, φαντασίας, γύρω από την οποία είχε γίνει μεγάλος ντόρος πριν καν κυκλοφορήσει, μιας και το trailer άφηνε τη φαντασία του θεατή να οργιάσει, μη δίνοντας κανένα στοιχείο γύρω από την ιστορία. Όταν η ταινία κυκλοφόρησε και το «μυστικό» αποκαλύφθηκε, η απήχηση που είχε στον κόσμο ήταν ανάμεικτη. Φέτος, με τη νέα του ταινία «Super 8»,ο Abrams έχει σκοπό να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος.

Το πρώτο trailer του «Super 8» μας άφηνε να καταλάβουμε πως μια μικρή πόλη του Ohio δέχεται μια τρομακτική απειλή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία γύρω από αυτή. Η παραγωγή ανησύχησε πως, χωρίς κάποια βάση που να προϊδεάζει τον θεατή και χωρίς διαφημιστική καμπάνια που να τραβά τα βλέμματα, η ταινία δεν θα εκπλήρωνε τις αναμενόμενες προσδοκίες. Έτσι, η Paramount που κάνει την παραγωγή στη ταινία του Abrams, στην δημιουργία της οποίας συνεργάστηκε μαζί με τον Steven Spielberg, κυκλοφόρησε ένα viral video στο διαδίκτυο, το οποίο αποκαλύπτει το τέρας του απειλεί την πόλη της ταινίας και την ιστορία πίσω από αυτό.

Μπορεί μετά από αυτό οι θεατές να έχουν μια ιδέα παραπάνω σχετικά με το τι θα δουν στη μεγάλη οθόνη, κάτι που πάει κόντρα στις συνηθισμένες τεχνικές του Abrams που αγαπά το μυστήριο και το στοιχείο της έκπληξης, όπως λένε όμως και εκεί στην Αμερική, «better safe, than sorry».