Το δεύτερο και τελευταίο trailer του «Harry Potter and The Deathly Hallows»

Το δεύτερο και τελευταίο trailer του «Harry Potter and The Deathly Hallows»

Το τελευταίο trailer για την τελευταία ταινία του Harry Potter διέρρευσε σήμερα στο διαδίκτυο, φέρνοντας όλους (εμάς) τους φανατικούς ένα βήμα πιο κοντά στην τρέλα.

Η ιστορία του διασημότερου μάγου όλων των εποχών πλησιάζει προς το τέλος της, με το δεύτερο μέρος της τελευταίας ταινίας του Harry Potter «Harry Potter and The Deathly Hallows» να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου και να κλείνει μια και καλή ένα από τα διασημότερα κεφάλαια της ποπ κουλτούρας του 21ου αιώνα.

Βέβαια, παρότι πρόκειται για ένα πραγματικό «τέλος εποχής», ο Harry Potter και οι φίλοι του δεν πρόκειται να διαγραφούν ποτέ από τη μνήμη όλων όσων μεγάλωσαν με τις ιστορίες και τις περιπέτειές του, ενώ είναι σίγουρο πως όλο και κάποιο τρόπο θα βρουν τα στούντιο για να κρατήσουν τον μύθο ζωντανό. Αυτά όμως θα τα δείξει ο χρόνος.

Μέχρι τότε, και εν αναμονή της 15ης Ιουλίου όπου όλοι θα χύσουμε τα δάκρυα συγκίνησής μας μέσα σε μια σκοτεινή αίθουσα, δείτε παρακάτω το δεύτερο και τελευταίο trailer της ταινίας και βάλτε το στο repeat χωρίς ντροπή. Κι εμείς εδώ στο γραφείο αυτό κάναμε.