Straw Dogs: Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε

Straw Dogs: Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε

Ο Alexander Skarsgard και η Kate Bosworth πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Μπορεί στην πραγματική ζωή να είναι ζευγάρι, στο «Straw Dogs» όμως, τη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου στην Ελλάδα και είναι remake της κλασικής ομώνυμης του 1971 με τον Dustin Hoffman, αυτό που υπάρχει μεταξύ τους δεν το λες ακριβώς αγάπη. Λυσσασμένη οργή, ίσως.

Ο David (James Marsden) και η Amy Sumner (Kate Bosworth), ένας σεναριογράφος του Hollywood και η ηθοποιός γυναίκα του, επιστρέφουν στη πατρίδα της Amy, μια μικρή πόλη στον Νότο της Αμερικής, ώστε να ετοιμάσουν το πατρικό της σπίτι για πώληση μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όταν φτάνουν όμως, αρχίζουν μικρές διαμάχες μεταξύ τους, που φτάνουν σε επικίνδυνα σημεία όταν εμφανίζεται ο Charlie (Alexander Skarsgard), ο πρώην της Amy. Η κατάληξη είναι ένα ξέσπασμα βίας που αλλάζει τα πάντα.

Δείτε το trailer παρακάτω και, αν μπορέσετε να καταλάβετε γιατί ο Skarsgard, μετά από τόσα επεισόδια στο True Blood, επέλεξε πάλι να παίξει σε μια ταινία γυρισμένη στον αμερικάνικο νότο και το βλαχομπαρόκ σκηνικό του, πείτε και σε εμάς γιατί ακόμα δεν έχουμε βγάλει άκρη.