Μία νέα, απρόσμενη, προσθήκη στο cast του «Bond 23»

Μία νέα, απρόσμενη, προσθήκη στο cast του «Bond 23»

Ένας ακόμα σταρ προστέθηκε στο επιτελείο των ηθοποιών του τελευταίου James Bond, που σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Είναι Ουαλός, γνωστός κυρίως για το χιούμορ και την εκκεντρικότητά των ρόλων που έχει αναλάβει κατά καιρούς, είχε μια φορά κι ένα καιρό σχέση με την Sienna Miller –η οποία και έληξε άδοξα, είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού, και όχι μόνο, κινηματογράφου και αποτελεί αδυναμία των συντακτών αυτού του site.

Ο λόγος για τον Rhys Ifans, ο οποίος βάσει ενός έγκυρου δημοσιεύματος της London Telegraph, πρόκειται να παίξει στην τελευταία ταινία του James Bond με τίτλο «Bond 23».

Ο ρόλος του Ifans δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, σίγουρα όμως δεν θα είναι ένας απλός, συμβατικός χαρακτήρας. Ο ηθοποιός θα παίξει δίπλα στον Daniel Craig, ο οποίος θα αναλάβει για μία ακόμα φορά τη περσόνα του 007, την Judi Dench, η οποία επιστρέφει ως «M», τον Javier Bardem που θα αναλάβει τον ρόλο του «κακού», αλλά τον Ralph Fiennes, γνωστό και ως Voldemort, του οποίου ο ρόλος επίσης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Πίσω από τη σκηνοθεσία του τελευταίου Bond θα βρίσκεται ο Sam Mendes.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που Ifans και Craig συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη, καθώς πίσω στο 2004 οι δύο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στη ταινία «Enduring Love», όπου ο Ifans έπαιζε τον stalker του Craig και μάλιστα είχαν ανταλλάξει και ένα φιλί.