The Batman 2: Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη ταινία με την επιστροφή του Robert Pattinson

Νατάσσα Σχοινά
The Batman 2: Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη ταινία με την επιστροφή του Robert Pattinson

Ο Batman του Matt Reeves θα έχει το sequel που όλοι θεωρούσαν δεδομένο στο μυαλό τους.

Ο Batman του Matt Reeves αποδείχθηκε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Πόσο μάλλον σε μία εποχή που ο κινηματογράφος ακόμη προσπαθεί να επανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας και των αλλεπάλληλων καραντινών.

Τη στιγμή που μιλάμε, η ταινία έχει ξεπεράσει τα 750 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε η συνέχεια της ιστορίας υπό αυτήν την εκδοχή είναι κάτι που όλοι οι θεατές είχαν στο μυαλό τους και απλώς περίμεναν την επίσημη επιβεβαίωση, η οποία και έφτασε στο CinemaCon (η πιο μεγάλη και πιο σημαντική συγκέντρωση ιδιοκτητών κινηματογράφων στον κόσμο που πραγματοποιείται στο Caesars Palace στο Las Vegas από τις 25 έως τις 28 Απριλίου) και στο πάνελ της Warner Bros. Μαζί με την ανακοίνωση της επιστροφής του σκηνοθέτη Matt Reeves και του πρωταγωνιστή Robert Pattinson στους ρόλους -κλειδιά.

The Batman: Όταν ο Bruce Wayne κρατούσε ημερολόγιο για τη σκοτεινή του εξέλιξη

Το The Batman 2 του Matt Reeves έρχεται

Ο Batman που παρουσίασε ο Matt Reeves στους φανς του κινηματογράφου και των κόμικς είχε κάτι πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες ταινίες -πέρα από το γεγονός ότι ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες που έχει κυκλοφορήσει η DC-. Ήταν ένας Bruce Wayne στα ξεκινήματά του, με μία ψυχοσύνθεση εφήβου που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του για να γίνει αυτό που ακόμη έψαχνε να βρει τι ήθελε να είναι.

Ο Pattinson, παρά την αμφισβήτηση που έχει δεχθεί ανά διαστήματα για προηγούμενες δουλειές του αλλά και στη σκέψη της συγκεκριμένης αποτύπωσης, αποδείχθηκε αντάξιος της πρόκλησης και του μεγέθους του χαρακτήρα. Η επιτυχία είναι τέτοια που δεν την απλά σίγουρη η έλευση δεύτερης ταινίας, αλλά κλείστηκαν ήδη και τα πρώτα spin-offs στο HBO Max, ένα που θα εστιάζει στο Άσυλο της Arkham και το Αστυνομικό Τμήμα της Gotham και ένα που θα βασίζεται στον Πιγκουίνο του Colin Farrell. Και τα δύο υπό την εποπτεία του Reeves.

Robert Pattinson Reaction GIF by The Batman

Προς το παρόν, δεν έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Batman 2, ωστόσο η πρώτη ταινία είναι διαθέσιμη στο HBO Max.