Zoe Kravitz και Robert Pattinson σε steamy φωτογράφιση για την προώθηση του Batman

Νατάσσα Σχοινά
Zoe Kravitz και Robert Pattinson σε steamy φωτογράφιση για την προώθηση του Batman

Η Catwoman και ο Batman όπως δεν τους έχεις ξαναδεί. 

Ο Robert Pattinson και η Zoe Kravitz είναι τα δύο παιδιά που συζητάει όλος ο πλανήτης από κινηματογραφικής άποψης αυτόν τον καιρό. Η ταινία του Matt Reeves «The Batman» έκανε την πρεμιέρα της και σύσσωμοι οι σινεφίλ έκλεισαν εισιτήρια για να δουν τη νέα απόπειρα παρουσίασης του εικονικού χαρακτήρα των κόμικς στη μεγάλη οθόνη.

Οι περισσότεροι μέχρι στιγμής εκθειάζουν αυτήν τη διαφορετική προσέγγιση του σκηνοθέτη τόσο ως προς το στυλ της ιστορίας όσο και ως προς το cast. Για να είμαι ειλικρινής, πριν μερικά χρόνια, δε θα μπορούσα να φανταστώ τον Pattinson στον ρόλο του Bruce Wayne και να που ο ηθοποιός με τις ερμηνείες του ανέβηκε τόσο που τον ζητούν οι παραγωγές των μεγαλύτερων ταινιών του κινηματογράφου. Όσο για την Kravitz, το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Catwoman είναι λες και γράφτηκε πάνω της.



Η hot φωτογράφιση της «Catwoman» και του «Batman»

Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, Pattinson και Kravitz έχουν παρευρεθεί σε αρκετά γεγονότα και έχουν δώσει συνεντεύξεις αφιερωμένες ειδικά στους φανς. Πρόσφατα, όμως, το κινηματογραφικό ντουέτο φωτογραφήθηκε για χάρη του περιοδικού Wonderland σε ιδιαίτερα steamy πόζες (όπως θα δεις εδώ).

Η 33χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνή και τυλιγμένη μόνο με το σεντόνι του κρεβατιού, με τον 35χρονο σταρ να την κοιτάζει «μαγεμένος». Η Kravitz τού χαϊδεύει το πρόσωπο και τον κοιτάζει λες και του έχει κάνει κάποιο ξόρκι.

https://www.instagram.com/p/CapqRIqrfNG

Η Zoe Kravitz, μπορεί να αισθανόταν άβολα μικρή, αλλά τώρα ξέρει ποια είναι

Η φωτογράφηση συνοδεύτηκε και από τις δηλώσεις των ηθοποιών, κατά τις οποίες η Kravitz είπε πως δεν είχε πάντα αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της μεγαλώνοντας. Ένα μέρος αυτού οφείλεται στο γεγονός πως οι γονείς της είναι ο Lenny Kravitz και η Lisa Bonet. «Μεγαλώνοντας με γονείς που οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και ζώντας σε γειτονιές που έχουν κατά βάση λευκούς, και έχοντας τους ανθρώπους να θέλουν να αγγίξουν τα μαλλιά σου και να έρθουν και να κοιτάζουν επίμονα τι φοράνε ή τι κάνουν οι γονείς σου, ποτέ δεν ένιωσα ότι ταίριαζα στο σχολείο. Πιστεύω ότι αυτοί που δεν ταιριάζουν συνήθως είναι ‘μπροστά’, γιατί δεν κολλάνε στο πώς πρέπει να μοιάζουν και στο τι είναι τάση τώρα. Νομίζω πως όσοι από εμάς ήμασταν διατεθειμένοι πραγματικά να κάνουμε αυτό το ταξίδι, ακόμα κι αν ήταν άβολο, βγήκαμε από την άλλη πλευρά σε ένα πολύ διαυγές μέρος, ξέραμε ποιοι ήμασταν», είπε η Kravitz.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας «The Batman» στο Lincoln Center Josie Robertson Plaza στη Νέα Υόρκη (1/3/2022).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Batman: Η λεπτομέρεια που αλλάζει όλη την ιστορία

The Batman: Το τεστ του Colin Farrell για να δει αν πέτυχε η μεταμόρφωση σε Penguin

Robert Pattinson: Το fail ψέμα του για να κάνει δοκιμαστικό για τον Batman