The Batman: Το τεστ του Colin Farrell για να δει αν πέτυχε η μεταμόρφωση σε Penguin

Νατάσσα Σχοινά
The Batman: Το τεστ του Colin Farrell για να δει αν πέτυχε η μεταμόρφωση σε Penguin
Το κοινό δύσκολα αναγνώρισε τον ηθοποιό στο τρέιλερ του Batman.

Η ταινία «The Batman» του Matt Reeves ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου του 2022 και ο κόσμος του κινηματογράφου περιμένει να δει αν ο σκηνοθέτης θα καταφέρει να αποδώσει αυτήν τη διαφορετική αλλά σκοτεινή πλευρά του Batman. Ο Robert Pattinson έχει ήδη αποσπάσει καλές κριτικές εκ πρώτης, όμως στο προσκήνιο έχει έρθει και ο Colin Farrell για τη μεταμόρφωσή του στον Πιγκουίνο.

Ο χαρακτήρας του Penguin είναι μία περίπτωση πολύ δύσκολη, καθώς τα σκήπτρα μέχρι σήμερα κατέχει ο Danny DeVito από την ταινία «Batman Returns» του 1992. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δείχνουν τη μεταμόρφωση του ηθοποιού που συνοδεύεται και από ένα έντονο και διαπεραστικό βλέμμα, οριακά μετατρέποντάς τον σε «άλλον άνθρωπο» εσωτερικά και εξωτερικά.



Το τεστ του Colin Farrell στην καφετέρια

Ο Farrell μίλησε στο Collider για την εμπειρία του στα γυρίσματα της ταινίας και διηγήθηκε ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε για να τσεκάρουν με την παραγωγή κατά πόσο επιτυχημένη ήταν η μεταμόρφωση του ηθοποιού με τα προσθετικά και το makeup του Mike Marino. Ο Farrell, λοιπόν, πήγε σε μία καφετέρια με το μακιγιάζ και τέσταρε αν κάποιος θα τον αναγνώριζε.

the batman penguin4

«Η πρώτη μέρα που το προσπαθήσαμε, το τεστάραμε. Το κάναμε στο Burbank. Πήρε περίπου 6 ή 8 ώρες. Υπήρχε μία ομάδα από 10 ή 15 ανθρώπους και ήταν πραγματικά διασκεδαστικά. Πήγα στα Starbucks και παρήγγειλα ένα πολύ Oswald ποτό, έναν λάτε με γάλα βρόμης και δύο ζαχαρίνες stevia. Είχα κάποια έντονα βλέμματα, αλλά μόνο επειδή είχα ένα επιβλητικό βλέμμα. Ο Mike (Marino) έκανε τόση από τη δουλειά για εμένα σε αυτό το κομμάτι, σήκωσε τόσα βάρη», είπε ο Farrell.



Δεν είναι να απορείς, βέβαια, που κανείς δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας, κι εμείς ψάχναμε να τον δούμε ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μας. Βάζαμε το clip από την αρχή για να δούμε πού ήταν η σκηνή του, μήπως ξεχαστήκαμε και την προσπεράσαμε.

Σε μερικές μέρες, θα έχουμε και τα νεότερα της προβολής, οπότε αναμένουμε.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Godfather: Ο Francis Ford Coppola αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή από την ταινία

Λίγο πριν την 6η σεζόν των Peaky Blinders, βλέπουμε τον Cillian Murphy ως Oppenheimer

Great Expectations: Το βιβλίο του Dickens γίνεται σειρά με την Olivia Colman πρωταγωνίστρια