Ο τίτλος και το τρέιλερ του Avatar 2 και η πρώτη φωτογραφία του Black Panther 2 στο CinemaCon

Νατάσσα Σχοινά
Ο τίτλος και το τρέιλερ του Avatar 2 και η πρώτη φωτογραφία του Black Panther 2 στο CinemaCon

Avatar και Black Panther έχουν τα πολυαναμενόμενα updates που ζητούσαν οι φανς.

Από τις 25 Απριλίου και μέχρι σήμερα 28 Απριλίου διεξάγεται το CinemaCon στο Las Vegas. Η σπουδαιότερη συγκέντρωση ιδιοκτητών κινηματογράφων από όλον τον κόσμο φιλοξενεί όλους τους μεγάλους τίτλους των ταινιών που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και να κάνουν τα νούμερα στο box office να ανεβαίνουν ώρα με την ώρα.

Οι κολοσσοί των παραγωγών αναμενόμενα έδωσαν το παρών και μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους σημαντικές πληροφορίες για τις ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον. Ανάμεσά τους βρέθηκαν το «Avatar 2» και το «Black Panther 2» / «Black Panther: Wakanda Forever».

Ο τίτλος και το τρέιλερ του Avatar 2

13 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Avatar, ο James Cameron επιστρέφει και φιλοδοξεί να φέρει στη μεγάλη οθόνη στις 14 Δεκεμβρίου του 2022 άλλο ένα υπερθέαμα. Ο επίσημος τίτλος αυτού, όπως ανακοινώθηκε στο CinemaCon, είναι «Avatar: The Way of Water» δικαιώνοντας και την έμφαση στα υποβρύχια πλάνα που το κοινό είδε στις αναρτήσεις των λογαριασμών της ταινίας.

Όσο για το τρέιλερ της νέας ταινίας, αυτό δεν έχει γίνει διαθέσιμο διαδικτυακά, πιθανώς γιατί κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να αποδώσει στο 100% την εμπειρία της τεχνολογίας με την οποία έρχεται. Μαρτυρίες ανθρώπων που παρευρέθηκαν, βέβαια, πιστοποιούν μία εξαιρετική εμπειρία σε επίπεδο γραφικών. Ωστόσο, όπως γνωστοποιήθηκε, το τρέιλερ θα συνοδεύσει την ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» στους κινηματογράφους, η οποία βγαίνει στις 5 Μαΐου, οπότε η αναμονή δε θα είναι μεγάλη.

Η πρώτη φωτογραφία του Black Panther 2

Μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman στις 28 Αυγούστου του 2020 μετά από μάχη του με τον καρκίνο στο παχύ έντερο, οι φανς του Black Panther, του πιο εικονικού χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και με τον οποίο είχε συνδεθεί το όνομά του, αναρωτιόντουσαν για τη συνέχεια. Κανείς δε γνώριζε αν η Marvel θα συνέχιζε την ιστορία με κάποιον τρόπο και, ακόμα και τώρα που γνωρίζουμε ότι αυτό είναι γεγονός, λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το πώς θα προσεγγίσουν το θέμα του T’Challa.

https://www.instagram.com/p/CTHu2aynOqi

Στο CinemaCon, τα Marvel Studios παρουσίασαν ένα πρώτο πλάνο του Black Panther 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2022, στο οποίο εικονίζονται η Shuri, η Okoye και η Nakia στην πρώτη γραμμή της μάχης, χωρίς καμία πληροφορία σχετικά με τους αντιπάλους. Φήμες, ωστόσο, λένε πως ο κακός της ταινίας θα είναι o Namor McKenzie / Namor the Sub-Mariner, ο μεταλλαγμένος γιος ενός καπετάνιου και μιας πριγκίπισσας της Ατλαντίδας.