Οι 11 επικές ταινίες της Marvel που θα κυκλοφορήσουν μετά το Doctor Strange 2

Νατάσσα Σχοινά
Οι 11 επικές ταινίες της Marvel που θα κυκλοφορήσουν μετά το Doctor Strange 2
©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της Marvel είναι πλούσιο για το επόμενο διάστημα.

Σε δύο ημέρες από τώρα, ο Stephen Strange επιστρέφει με την ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» για να προχωρήσει το σύμπαν της Marvel και να αφήσει πίσω του την κλασική έννοια των Avengers με τους οποίους είχε ταυτίσει τα τελευταία χρόνια την ύπαρξή του.

Η δεύτερη ταινία του διάσημου ήρωα θα αποτελέσει το έδαφος για να ξεδιπλωθεί κάθε έννοια μαγείας που υπάρχει στο MCU (Marvel Cinematic Universe), οπότε σαφώς και περιμένουμε μαεστρική επίδειξη των οπτικών εφέ. Παράλληλα, όμως, περιμένουμε και το ξετύλιγμα του κουβαριού της πρώτης ταινίας τρόμου της θυγατρικής της Disney, όπως μας έχουν προμηνύσει οι ιθύνοντες ήδη από τον πρώτο καιρό της ανακοίνωσης της έλευσής της.

«Πιστεύω ότι χωρίς αμφιβολία αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία της Marvel που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Θα έλεγα με βάση τα λίγα που γνωρίζω ότι έχει ξεκάθαρα πιο σκοτεινό χαρακτήρα και θα είναι απαγορευμένη για ορισμένους ανθρώπους ορισμένης ηλικίας γιατί είναι τρομακτική», δήλωσε ο Benedict Cumberbatch που υποδύεται τον Doctor Strange στο Esquire Middle East.

Οι ταινίες της Marvel που θα κυκλοφορήσουν μετά το Doctor Strange 2

Μετά το λανσάρισμα της δεύτερης ταινίας του Doctor Strange -που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Feel Good Entertainment-, ωστόσο, η Marvel έχει μία μεγάλη λίστα με ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν αμέσως μετά και στην έκταση των επόμενων χρόνων.

Πάμε να τις δούμε.

Thor: Love And Thunder - 7 Ιουλίου 2022

Black Panther: Wakanda Forever – 11 Νοεμβρίου 2022 (ΗΠΑ)

Ant-Man And The Wasp: Quantumania – 17 Φεβρουαρίου 2023 (ΗΠΑ)

Guardians Of The Galaxy Vol. 3 – 5 Μαΐου 2023 (ΗΠΑ)

The Marvels – 28 Ιουλίου 2023 (ΗΠΑ)

Fantastic Four – Αναμένουμε ημερομηνία

Blade – Αναμένουμε ημερομηνία

Deadpool 3 – Αναμένουμε ημερομηνία

Captain America 4 – Αναμένουμε ημερομηνία

Shang-Chi 2 – Αναμένουμε ημερομηνία

X-Men – Αναμένουμε ημερομηνία