Ο Πύργος του Downton 2-Μια Νέα Εποχή: Ένα καθηλωτικό σίκουελ με μυστικά και ίντριγκες

Ο Πύργος του Downton 2-Μια Νέα Εποχή: Ένα καθηλωτικό σίκουελ με μυστικά και ίντριγκες

Αν ανήκεις και εσύ στους φανατικούς της τηλεοπτικής και εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς «Downton Abbey», τότε πιθανότατα όταν ολοκληρώθηκε το 2015 έπειτα από έξι σεζόν, σίγουρα θα ένιωσες μέσα σου ένα «κενό».

Ξαφνικά, όλες αυτές οι τηλεοπτικές περσόνες, που είχαν εξελιχθεί κάτι σαν μία παρέα, σαν μία οικογένεια την οποία ανυπομονούσες να «συναντάς» σε εβδομαδιαία βάση, έφυγαν από την καθημερινότητά σου και εσύ, εμείνεις να αναρωτιέσαι και να αναλογίζεσαι, πώς θα ήταν άραγε η ζωή τους.

Όταν, λοιπόν, έπειτα από τέσσερα χρόνια έμαθες ότι έφτασε η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο, δεν μπορούσες παρά να ενθουσιαστείς. Ήταν τότε που αδράξαμε την ευκαιρία μας, έτσι ώστε να δούμε σε πρώτο πλάνο και πάλι τον πύργο του Downton, ο οποίος αναστατώθηκε ξανά όταν το βρετανικό βασιλικό ζεύγος ανακοίνωσε πως σκοπεύει να τον επισκεφθεί και να διαμείνει εκεί για ένα βράδυ.

Ομολογουμένως, όσο καλό και αν ήταν το πρώτο κινηματογραφικό κεφάλαιο της δημοφιλούς βρετανικής σειράς, όλοι μας περιμέναμε με αγωνία να έρθει η στιγμή για την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Η κινηματογραφική επιστροφή, λοιπόν, με την υπογραφή του Τζούλιαν Φέλοους, είναι και πάλι εδώ για να ενώσει το αγαπημένο καστ ηθοποιών σε ένα ταξίδι στη Νότια Γαλλία. Ο λόγος για το κινηματογραφικό γεγονός «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή», το οποίο θα μπορούμε να απολαύσουμε από τις 5 Μαΐου στους κινηματογράφους, από την TULIP Entertainment!

Eikona13.jpg

Μία ταινία γεμάτη ίντριγκα, χιούμορ και συγκινητικές στιγμές

Στη νέα ταινία, λοιπόν, όλος ο αριστοκρατικός και λαϊκός θίασος του Αβαείου συγκεντρώνεται ξανά, για να ανακαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας κληρονομιάς μιας βίλας από την Βάιολετ Κρόουλι. Όπως μας έχει συνηθίσει σε κάθε νέο του ντεμπούτο, ο ειδικευμένος σε λογοτεχνικές διασκευές για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη Τζούλιαν Φέλοους, θα μας φέρει αντιμέτωπους με συνταρακτικά μυστικά που θα αποκαλυφθούν στην οικογένεια.

Η αφηγηματική «συνταγή» της σειράς, στην οποία κυριαρχεί η εντυπωσιακή αναπαράσταση εποχής, η ίντριγκα, το φλεγματικό χιούμορ και οι ιστορικές αναφορές, μας οδηγούν στη νέα ταινία πίσω στο 1928 και την οικογένεια του Downton, μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, οι οποίοι είναι παρόντες στον γάμο του Τομ Μπράνσον με την Λούσι Σμιθ. Εκεί, απρόσμενα τηλεφωνήματα με ανέλπιστα μαντάτα και επισκέψεις που θα ταράξουν την ησυχία, θα μας καθηλώσουν για ακόμη μία φορά στη μεγάλη οθόνη. Οι εξελίξεις, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί μιας και το τεχνολογικό θαύμα του κινηματογράφου επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Downton για μια βωβή ταινία με τίτλο «Ο Τζογαδόρος», η οποία επρόκειτο να γυριστεί στον πύργο της οικογένειας. Καθώς τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου προετοιμάζονται για το γύρισμα, η οικογένεια σχεδιάζει να ξεφύγει από το επικείμενο… χάος και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να επισκεφθεί τη βίλα στη Νότια Γαλλία. Από την άλλη πλευρά, η Έντιθ σκοπεύει να επιστρέψει στην εργασία μετά τη γέννηση του γιου της και η προοπτική να γράψει ένα άρθρο σχετικά με το πώς η Νότια Γαλλία έχει γίνει προορισμός πλουσίων και διάσημων, αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να την αρνηθεί. Ποιες ισορροπίες θα ανατρέψει άραγε αυτή η απόφασή της;

Eikona14.jpg

Αυτόν τον Μάιο, λοιπόν, όλοι οι fans της δημοφιλούς σειράς «Downton Abbey», θα ανακαλύψουν μαζί με την αγαπημένη οικογένεια την αλήθεια για τις υποθέσεις που θα προκύψουν. Το σίγουρο είναι πως αναζητώντας την αλήθεια, η οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με περισσότερα από όσα ήταν έτοιμη. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα, ώστε αυτή η κινηματογραφική συνέχεια της ιστορίας του «Downton Abbey», να μας παρασύρει σε έναν κόσμο γεμάτο χαρούμενες στιγμές, πολύ χιούμορ, συγκίνηση και νέα ξεκινήματα.

Eikona15.jpg

Μιας και είμαστε ένα «βήμα» πιο κοντά σε μία νέα εποχή, με νέα ξεκινήματα και αλλαγές, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε την καλύτερη αρχή με μία ταινία, η οποία υπόσχεται να μας συναρπάσει και να μας καθηλώσει. Αυτόν τον Μάιο, λοιπόν, είμαστε έτοιμες να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη την «αριστοκρατική», δραματική, συγκινητική και ανατρεπτική συνέχεια στις γοητευτικές ιστορίες που συμβαίνουν μέσα στα αμέτρητα δωμάτια του πύργου του Downton, χάρη στη νέα ταινία εποχής «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή», που έρχεται στις 5 του μηνός, από την TULIP Entertainment!

Στην ταινία «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή» πρωταγωνιστούν οι: Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Κέβιν Ντόιλ, Τζόαν Φρόγκατ, Χάρι Χάντεν-Πάτον, Ρόμπερτ Τζέιμς Κόλιερ, Άλεν Λιτς, Φίλις Λόγκαν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Σόφι ΜακΣέρα, Τάπενς Μίντλετον, Λέσλι Νίκολ, Μάγκι Σμιθ, Ιμέλντα Στάντον, Πενέλοπε Γουίλτον, Χιου Ντάνσι, Λόρα Χάντοκ, Ναταλί Μπάιγ, Ντομινίκ Γουέστ και Τζόναθαν Ζακάι.