Η Missandei του Game of Thrones λαμβάνει την πιο αιματηρή Πρόσκληση σε νέα ταινία τρόμου

Νατάσσα Σχοινά
Η Missandei του Game of Thrones λαμβάνει την πιο αιματηρή Πρόσκληση σε νέα ταινία τρόμου

Η επερχόμενη ταινία τρόμου της Nathalie Emmanuel έχει το τρέιλέρ της.

Θυμάσαι τις εποχές που παιζόταν το Game of Thrones και όλοι είχαμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στη βοηθό της Μητέρας των Δράκων, Missandei; Ξέρεις, εκείνο το καλό και γλυκό κορίτσι που αποκεφάλισε το ζόμπι Βουνό υπό τις εντολές της Cersei.

Η Nathalie Emmanuel που υποδύθηκε τον διάσημο χαρακτήρα τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία της SONY, ένα αιματηρό θρίλερ.

Η πλοκή της ταινίας Η Πρόσκληση

Η πλοκή της ταινίας Η Πρόσκληση ειδικά όπως φαίνεται μέσα από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, θυμίζει όλες εκείνες τις φορές που η μαμά σου σε έχει προειδοποιήσει να μην εμπιστεύεσαι τους ξένους. Στην περίπτωση της πρωταγωνίστριας, αυτοί που την προσεγγίζουν παρουσιάζονται ως μέλη της οικογένειάς της, όμως, εφόσον δεν τα έχει γνωρίσει και δεν έχει τριβή μαζί τους, ως ξένους θα έπρεπε να τους αντιμετωπίζει.

Αυτοί, λοιπόν, οι τύποι την προσκαλούν στην έπαυλή τους στην Αγγλία, όπου την περιμένει πολλή χλιδή, νέοι -αλλόκοτοι- άνθρωποι με ένα ιδιάζον μυστικό που αποκαλύπτεται στη συνέχεια σαν εφιάλτης.

Οι 12 ταινίες για τις οποίες όλοι μιλούν το καλοκαίρι του 2022

Στο cast της σειράς θα δούμε: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner, Sean Pertwee.

Η ταινία Η Προσκληση θα κυκλοφορήσει προσεχώς στους κινηματογράφους από τη FeelGood.