Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής

Νατάσσα Σχοινά
Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής

Βιαστήκαμε να χαρούμε και η πραγματικότητα μάς προσγείωσε.

Δευτέρα χτες (27/6), αρχή της εβδομάδας και, ενώ όλοι βρισκόμασταν σε μία νωχελικότητα και μία βαριεστημάρα μέχρι να συνηθίσουμε την επιστροφή στη δουλειά μετά το ΣΚ, κάνουμε scroll στο feed μας και τι να δούμε; «Ο Johnny Depp επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής» άρχισαν να γράφουν πολλά διεθνή Μέσα.

Εκ πρώτης, αυτό που τόσο περιμέναμε έπαιρνε τη σειρά του να γίνει πραγματικότητα. Ο Jack Sparrow ξανά στο τιμόνι του franchise, όμως, μετά τον πρώτο ενθουσιασμό των νέων, προβληματιστήκαμε. Ο 59χρονος ηθοποιός ήταν φανερά απογοητευμένος που διώχθηκε από την παραγωγή των ταινιών και δύσκολα έτσι απλά θα έλεγε «ναι» επειδή ήρθαν και του το πρότειναν.

Άσε που μέσα στη δίκη με την Amber Heard ακούστηκε και το ότι στο παρελθόν είχε αναφέρει πως δε θα επέστρεφε στο franchise ούτε αν η Disney τού προσέφερε 300 εκατομμύρια και 1 εκατομμύριο alpaca. Και αυτό ήταν και το δεύτερο ύποπτο: Τα μέσα έδιναν αυτό το ποσό -χωρίς τα alpaca- ως την αμοιβή του για την επιστροφή στους Πειρατές που παραήταν στημένο.

Στο νέο του τραγούδι, ο Johnny Depp δεν πιστεύει πια στους ανθρώπους

Η διάψευση των νέων

Οι φανς δεν πρόλαβαν να χαρούν ιδιαίτερα στην ιδέα, αφού σήμερα (28/6) ένας εκπρόσωπος του Johnny Depp μίλησε στο NBC News και διέψευσε τα νέα. «Είναι όλο κατασκευασμένο», είπε και το θέμα έκλεισε προς το παρόν.

Jack Sparrow GIF by netflixlat

Ο Depp έχει εμφανιστεί σε πέντε ταινίες των Πειρατών, ενώ στην παρούσα φάση το franchise ετοιμάζει άλλες δύο. Όσο κι αν οι φανς θέλουν τον Captain Jack Sparrow να επιστρέφει, όμως, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Το προσπαθούν, πάντως. Μέχρι που έκαναν petition για την επιστροφή του, το οποίο έχει συγκεντρώσει 800.000 υπογραφές.