Blonde: Η Ana de Armas γίνεται Marilyn Monroe αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας

Νατάσσα Σχοινά
Blonde: Η Ana de Armas γίνεται Marilyn Monroe αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας

Το teaser δείχνει μερικές σκηνές της ηθοποιού, όμως, δε μας έπεισαν ακριβώς.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας «Blonde» για τη ζωή της Marilyn Monroe κυκλοφόρησε και επιτέλους το κοινό είδε την Ana de Armas στον ρόλο της εικονικής σταρ. Η 34χρονη ηθοποιός που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στο Hollywood, πρόκειται να «ζωντανέψει» ξανά στη μεγάλη οθόνη με ένα σενάριο που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates που κυκλοφόρησε το 2000.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η ταινία «φαντάζεται ξανά τολμηρά τη ζωή της Marilyn Monroe, εξερευνώντας μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού εαυτού της» και για αυτήν ακριβώς τη θεματική προσπαθεί να κάνει μία μικρή εισαγωγή το teaser της ταινίας.

Ποιος είναι τώρα ο ενδοιασμός;

Ναι, μεν, οπτικά είναι πολύ εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της Ana de Armas σε Marilyn -τα εύσημα του οποίου ανήκουν στο αρμόδιο τμήμα του make up, των προσθετικών και του σχεδιασμού κοστουμιών-, αλλά κάτι λείπει.

Σίγουρα το teaser είναι πολύ μικρό για να μπορούμε να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα, όμως, από τις σκηνές που δημοσιεύτηκαν φαίνεται πως απουσιάζει η αυτοπεποίθηση της σταρ, το ότι γνώριζε ότι είναι γοητευτική και προσπαθούσε να το προβάλλει στο κοινό, ακόμα και πίσω από το γλυκό, παιχνιδιάρικο χαμόγελό της. Στην περίπτωση του teaser, φαίνεται πως παρουσιάζεται μόνο η δεύτερη πλευρά της προσωπικότητάς της, όπως στη χαρακτηριστική σκηνή με το σήκωμα του λευκού φορέματος.

Ξαναδές το original:

Στην ταινία του Andrew Dominik (σενάριο και σκηνοθεσία) παίζουν επίσης οι Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel and Evan Williams, οπότε σίγουρα έχουμε ένα υποσχόμενο cast, οπότε τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και την ερμηνεία της Ana de Armas στο σύνολό της.

Η ηθοποιός, πάντως, δήλωσε στο Netflix Queue πως «οι φιλοδοξίες του Dominik ήταν εξαρχής πολύ καθαρές: να παρουσιάσει μία εκδοχή της ζωής της Marilyn Monroe μέσα από τη ματιά της. Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πώς ήταν όχι μόνο να είναι η Marilyn, αλλά και η Norma Jeane (το πραγματικό της όνομα)».