Lucien Laviscount: Ο γόης της «Emily in Paris» είναι υποψήφιος για τον ρόλο του επόμενου James Bond

Πατούλια Κατερίνα
Lucien Laviscount: Ο γόης της «Emily in Paris» είναι υποψήφιος για τον ρόλο του επόμενου James Bond

Είναι κούκλος, είναι 30 ετών, είναι Βρετανός και έχει μόνο ένα ψεγάδι (αρκετά μεγάλο).

Lucien Laviscount: Μπορεί στο τέλος της τρίτης σεζόν της σειράς Emily in Paris, να ένιωσε προδωμένος από την Lilly Collins, όμως ο Alfie της σειράς του Netflix δεν χρειάζεται να σκάσει.

Lucien ο νέος Bond

Ο Lucien θεωρείται, σύμφωνα με την Daily Mail, ο διάδοχος του Daniel Craig στον ρόλο του διάσημου πράκτορα, και η παραγωγός του επόμενου Bon, Barbara Broccoli που είναι συν-ιδιοκτήτρια με την εταιρία παραγωγής Eon

O ρόλος του 54χρονου Craig στη σειρά ταινιών του 007 ολοκληρώθηκε και ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα που δημιούργησε ο συγγραφέας Ian Fleming, μετά τις 5 ταινίες του Daniel μέσα σε 15 χρόνια, είναι κάτι που όλοι ψάχνουν.

Η εταιρία παραγωγής, αναζητά έναν ηθοποιό εξαιρετικά ταλαντούχο, υπερβολικά γοητευτικό και φαίνεται πως ο Lucien τον οποίο γνωρίσαμε και λατρέψαμε τους τελευταίους 18 μήνες, δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό στο πλευρό της Lilly Collins, άκα Emily in Paris.

«Τα αφεντικά που αποφασίζουν την τύχη του Bond λένε πως βλέπουν τον Laviscount πιθανή επιλογή και πιστεύουν πως το κοστούμι του πράκτορα του ταιριάζει», τόνισε πηγή στη Mail.

To ψεγάδι του Lucien

Υπάρχει βέβαια ένα ψεγάδι στην καριέρα του Lucien που σίγουρα μπορεί να του κοστίσει τον ρόλο αυτό που θα απογείωνε την καριέρα του, η συμμετοχή του ηθοποιού στο Big Brother το 2011, στο οποίο τερμάτισε πέμπτος.

Η παραγωγός βέβαια, φιλοδοξεί να ξεπεραστεί το ψεγάδι αυτό, τονίζοντας πως ο Lucien έχει συμμετάσχει και σε αξιόλογες παραγωγές όπως το Coronation Street και το Waterloo Road ενώ ήταν στο καστ των Scream Queens, Snatch και Katy Keene.

Ο Lucien κατάγεται από το Ribble Valley της Αγγλίας όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Όπως και για τον Alfie τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά Emily in Paris, το Παρίσι ήταν μια νέα εμπειρία για εκείνον.

«Ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη μου φορά στο Παρίσι. Η πόλη είναι σαν ένα τεράστιο μουσείο χωρίς στέγη -όλα είναι ένα θέαμα. Έχει αυτό το μυστήριο, τον πολιτισμό και μια μοναδική ενέργεια. Ενθουσιάστηκα που ήμουν εκεί», είπε ο Lucien στο Time Magazine.

Ο lUCIEN έστειλε μια κασέτα για τον ρόλο του Alfie και δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, στο οποίο του είπαν ότι θα συναντούσε τον δημιουργό της σειράς Darren Star και τη Lily Collins.

«Απλώς μιλούσαμε για τη ζωή, τον χαρακτήρα και για το τι κάνει αυτήν τη σεζόν διαφορετική. Τότε, μου είπαν απλώς Εντάξει. Σε ευχαριστούμε Lucien. Δεν είχα ιδέα αν πήγε καλά αυτή η συνομιλία, αλλά τότε δέχτηκα ένα δεύτερο τηλεφώνημα, στο οποίο μου ανακοίνωσαν Ετοιμάσου, πηγαίνεις στο Παρίσι».

Ο νέος Bond

H Barbara Broccoli και ο 80χρονος αδερφός της Michael G. Wilson έχουν μιλήσει και πάλι για τη διαδικασία αντικατάστασης του Daniel Craig τονίζοντας πως επιθυμία τους είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει να είναι από τη Βρετανία.

Ο Henry Cavill, ο Tom Hardy, ο Tom Holland αλλά και ο γόης του Bridgerton, Regé-Jean Page είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ακούστηκαν για τον ρόλο του επόμενου Bond με ανοιχτό το ενδεχόμενο πάντα, να δούμε και γυναίκα στον ρόλο πράκτορα για πρώτη φορά.

«Emily in Paris» fever: Στην τρίτη σεζόν η Emily μεταμορφώνεται σε Παριζιάνα και αλλάζει το στυλ της