90s brown: Γιατί το καφέ μονοχρωματικό μακιγιάζ της Lily Collins θα «παίζει» παντού τον χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
90s brown: Γιατί το καφέ μονοχρωματικό μακιγιάζ της Lily Collins θα «παίζει» παντού τον χειμώνα

Photo by Pierre Suu/WireImage

Οι καφέ αποχρώσεις κάνουν comeback από τα 90s και πρωταγωνιστούν στο μακιγιάζ του χειμώνα με τη Lily Collins να είναι από τις πρώτες stars που επιλέγει και απογειώνει την τάση. 

Στο Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες η παγκόσμια πρεμιέρα για τον 3ο κύκλο της σειράς του Netflix, Emily In Paris. Εκεί, φυσικά, βρέθηκε η πρωταγωνίστρια, Lily Collins, η οποία – για ακόμη μια φορά- εντυπωσίασε με το look της.

Η ηθοποιός φόρεσε δημιουργία YSL σε nude απόχρωση και ολοκλήρωσε το look με ανάλογο μακιγιάζ σε total καφέ. Από τα μάτια μέχρι τα χείλη- ακόμα και τα νύχια- το καφέ ήταν πρωταγωνιστής και κάπως έτσι η Lily Collins υιοθέτησε μία από τις πιο hot τάσεις στα beauty looks για τον χειμώνα.

Emily in Paris: Lily Collins & Ashley Park έλαμψαν στο κόκκινο χαλί- Τα εντυπωσιακά looks

Το καφέ μονοχρωματικό μακιγιάζ της Lily Collins και τα 90s vibes

Η μονοχρωμία χαρακτήρισε όλο το beauty look της Lily Collins στην εκδήλωση για την πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς, Emily In Paris. Η 33χρονη star επέλεξε καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, ενώ στο κόκαλο του φρυδιού χρησιμοποίησε σκιά κανελί, που έδινε βάθος στο βλέμμα κάνοντας συγχρόνως eye lift. Το μακιγιάζ ματιών απογείωσε με πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα, ενώ και στα χείλη το καφέ ξεχώρισε.

https://www.instagram.com/p/Cl3b4oyI8N_

Η Lily Collins επέλεξε για την περίσταση ματ, καφέ κραγιόν δίνοντας ξεκάθαρα 90s vibes στο look της, ενώ η ζεστή απόχρωση τερακότα που άπλωσε σε όλο το πρόσωπο συμπλήρωσε τέλεια το makeup της star, αλλά ταίριαξε και αρμονικά με τα σκούρα καστανά μαλλιά της.

Shopping time

Αν κι εσύ θέλεις να κάνεις copy the look, μπορείς! Το total brown μακιγιάζ είναι η τέλεια λύση και για βραδινές και πιο επίσημες περιστάσεις, αλλά και για κάθε μέρα. Είναι sexy, αλλά συγχρόνως elegant και minimal και ταιριάζει πραγματικά με κάθε outfit- ανεξαρτήτως στυλ και χρώματος.

Κι αν λείπουν από το νεσεσέρ σου τα καφέ beauty items, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Στην gallery θα βρεις τερακότα, καφέ σκιές και μολύβια, αλλά και κραγιόν ώστε να απογειώσεις τη 90s brown τάση στο μακιγιάζ και να γίνεις μια winter makeup queen.