Jeremy Renner: Πιο υπερήρωας και από τον Hawkeye

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Jeremy Renner: Πιο υπερήρωας και από τον Hawkeye

Τα πιο σημαντικά updates για τον Jeremy Renner: Πώς είναι μετά το ατύχημα, τι συμβαίνει με τις ταινίες και τις σειρές του και πώς παλεύει πιο σκληρά από κάθε άλλον Avenger.

Μετά το σοβαρό του ατύχημα με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο Ρίνο της Νεβάδα, ο Jeremy Renner, δίνει ένα ακόμα update για την κατάστασή του. Η οικογένειά του, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, δεν μπορούν παρά να καμαρώνουν για την πάλη του, με τον ίδιο να συνεχίζει να επικοινωνεί ανοιχτά την κατάστασή του και να καθησυχάζει τους θαυμαστές του για την υγεία του.

https://www.instagram.com/p/CkmMj4VPBuT

Jeremy Renner: Το διπλό χειρουργείο μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό & η διαμάχη με την πρώην του

Jeremy Renner: Ένας πραγματικός υπερήρωας

Την 1η Ιανουαρίου 2023, ο Αμερικανός ηθοποιός νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, όταν τον καταπλάκωσε το δικό του εκχιονιστικό, βάρους 6.500 κιλών (συγκεκριμένα 14.330 pounds), στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε εγκλωβιστεί ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του ηθοποιού κοντά στο σπίτι του κοντά στη λίμνη Tahoe της Καλιφόρνια. Υπέστη "αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα" και υποβλήθηκε σε δύο επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Washoe της Νεβάδα "Ο κ. Renner βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει σε ένα μέλος της οικογένειας. Σε αυτό το σημείο, παρατηρείται ότι το PistenBully άρχισε να κυλάει. Σε μια προσπάθεια να σταματήσει το PistenBully που κυλούσε, ο κ. Renner προσπαθεί να επιστρέψει στη θέση του οδηγού του PistenBully. Με βάση την έρευνά μας, σε αυτό το σημείο ο κ. Renner παρασύρεται από το PistenBully".

Όμως, ο Renner δεν φαίνεται να τα παρατάει εύκολα, αφού μοιράζεται συχνά ενημερώσεις σχετικά με την κατάστασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δύο ημέρες μετά το ατύχημα, με μια ανάρτησή του στο Instagram καθησύχασε τους fans γράφοντας "Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας."

https://www.instagram.com/p/Cm-KZ1YPJe7

Το ράντσο του Jeremy Renner όπου κόντεψε να πεθάνει: Πισίνα, τζάκι και ό,τι θες για να χαλαρώσεις

Εκτός νοσοκομείου - Το νέο update του Jeremy Renner

Παρά τη σοβαρότητα του παραλίγο μοιραίου ατυχήματος και των εξαιρετικά δύσκολων -και σίγουρα επίπονων- τραυμάτων του, ο 52χρονος ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Με μια ανάρτησή του στο Twitter, ο Jeremy Renner αποκάλυψε ότι είναι πλέον σπίτι του και μάλιστα είδε και το νέο επεισόδιο του "Mayor of Kingstown", της σειράς που πρωταγωνιστεί.΅

"Παρά το 'brain fog' μου στην ανάρρωση, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που παρακολούθησα το επεισόδιο 2.01 με την οικογένειά μου στο σπίτι", έγραψε

Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά του project;

Απ' ό,τι φαίνεται και από το εξιτήριό του, έχει διαφύγει των πιο σοβαρών κινδύνων, χωρίς όμως να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον χρόνο ανάρρωσης και αργότερα αποκατάστασής του. Τα μεγάλα στούντιο που πλέον συνεργάζεται (Disney, Marvel, Paramount) δεν έχουν εκδώσει ανακοινώσεις σχετικά με τα project, σεβόμενοι την κατάστασή του και βάζοντας (ευελπιστούμε) σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και όχι τους ρόλους του.

Ο Jeremy Renner, παρά το γεγονός πως εμφανίζεται σε τηλεόραση και σινεμά από τη δεκαετία του '90, ωστόσο η αναγνώρισή του άργησε να έρθει. Από τους break-out ρόλους του ήταν στο "The Hurt Locker" (2008) και στο The Town (2010), δύο ταινίες για τις οποίες προτάθηκε και για Όσκαρ Α' Ανδρικού και Β' Ανδρικού αντίστοιχα. Ο 52χρονος ηθοποιός μεγάλωσε το κοινό του όταν πήρε τον ρόλο του Εκδικητή, Hawkeye, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU) το 2012 με την πρώτη ταινία των Avengers. Με ρόλους σε ταινίες όπως "The Bourne Legacy", "American Hustle" και "Kill the Messenger", συνέχισε να συνεργάζεται με καταξιωμένους σκηνοθέτες και να αναδιπλώνει σιγά-σιγά τον ταλέντο του, όπως στο "Arrival" του Denis Villeneuve και το "Wind River" του Taylor Sheridan.

Έτσι, κατέληξε να είναι ένα από τα πιο διάσημα αστέρια στου Χόλιγουντ, που εμφανίζεται παράλληλα σε πολλές ταινίες και σειρές, οι οποίες σίγουρα θα επηρεαστούν από το δύσκολο ατύχημά.

Ο Renner αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί σε δύο σειρές μεγάλων καναλιών, είναι μέρος ενός μεγάλου κινηματογραφικού σύμπαντος που βγάζει συνέχεια νέες ταινίες και είχε και δύο ταινίες στα σκαριά.

The Last of Us: Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της

Renner: Η αλλαγή της αφίσας για το Mayor of Kingstown, αναμένουμε για Hawkeye

Πιο συγκεκριμένα, είναι πρωταγωνιστής στην crime δραματική σειρά του Taylor Sheridan, "Mayor of Kingstown" του Paramount+, η οποία είχε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της πριν λίγες ημέρες. Το Paramount+ άλλαξε το πόστερ του 2ου κύκλου από σεβασμό για το πρόσφατο ατύχημα του Jeremy Renner με το εκχιονιστικό μηχάνημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Renner απεικονίζεται με ματωμένο πρόσωπο στην αρχική αφίσα, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, εβδομάδες πριν από τον τραυματισμό του. Στο νέο key art, σχεδόν όλα τα ορατά του τραύματα έχουν αφαιρεθεί. (Δείτε παρακάτω τη διαφορά)

Jeremy-Renner-mayor-edit.PNG

Όσο για τον ρόλο του στο MCU ως Clint Barton (aka Hawkeye) και εκεί έχει δικτυωθεί με τις ensemble ταινίες που έχει ανακοινώσει η Marvel, όπως το "Avengers: The Kang Dynasty" που αναμένεται το 2025 και είναι στη φάση του pre-production, ενώ το 2022 πρωταγωνίστησε και στη δική του spin-off σειρά, "Hawkeye" που προβάλλεται στο Disney+, ενώ χαρίζει και τη φωνή του στο δημοφιλές animation "What If".

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα απογίνουν αυτά τα project. Το μοναδικά update που έχουμε είναι η αλλαγή του Paramount+ και το γεγονός πως η δεύτερη σεζόν δεν έχει επηρεαστεί, αφού είχε ολοκληρωθεί πριν το ατύχημα. Για τα υπόλοιπα αναμένουμε, αλλά κυρίως προσμένουμε και ευχόμαστε μια γρήγορη και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση για τον Jeremy Renner.

Όλες οι Marvel ταινίες και σειρές που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι διαθέσιμες στο Disney+. Το "Mayor of Kingstown" πιθανολογείται ότι θα αρχίσει να προβάλλεται στο Cosmote TV.