Maybe I Do: Να σου γνωρίσω τους γονείς μου 

Maybe I Do: Να σου γνωρίσω τους γονείς μου 

Μια μοντέρνα, αστεία & πρωτότυπη ρομαντική κομεντί, για τα ζευγάρια που μετά από χρόνια γάμου, απομακρύνονται και σταδιακά γίνονται ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά και κρεβάτι.

Η σχέση της Μισέλ (Έμμα Ρόμπερτς) και του Άλεν (Λουκ Μπρέισι) έχει φτάσει στο σημείο που αρχίζουν να σκέφτονται το επόμενο στάδιο, δηλαδή τον γάμο. Αποφασίζουν λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να φέρουν σε επαφή τους γονείς τους και οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο, περιμένοντας λίγη από τη «σοφία» τους πάνω στο θέμα. Οι γονείς δεν είναι άλλοι από τους Σούζαν Σαράντον, Ρίτσαρντ Γκιρ, Νταϊάν Κίτον & Γουίλιαμ Χ. Μέισι. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η συνάντηση δεν είναι μια πρώτη γνωριμία, αφού όλοι γνωρίζονται με όλους… αρκετά καλά. Το ήσυχο οικογενειακό βράδυ λοιπόν, θα εξελιχθεί σε ένα κρυφτό, προκειμένου τα παιδιά να μην καταλάβουν τίποτα.



Μια μοντέρνα, αστεία & πρωτότυπη ρομαντική κομεντί, για τα ζευγάρια που μετά από χρόνια γάμου, απομακρύνονται και σταδιακά γίνονται ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά και κρεβάτι. Είναι επίσης μια ταινία για τους νέους που φοβούνται να δεσμευτούν μην τυχόν και καταλήξουν έτσι, ή έχουν στο μυαλό τους κάποιο ρομαντικό πρότυπο για τη σχέση των γονιών και παλεύουν να ανταποκριθούν σε αυτό.

Τελικά, η αγάπη τα λύνει όλα;

Ο σκηνοθέτης λέει για την ταινία: «Μετά από μια καριέρα συγγραφής και παραγωγής τηλεοπτικών επεισοδίων, θεατρικών έργων στο Broadway, και ταινιών, ήθελα να γράψω ένα σενάριο για την πιο σημαντική πτυχή της ζωής μου: Παντρεύτηκα μια γυναίκα και έχουμε μείνει παντρεμένοι για 38 χρόνια, ανεξαρτήτως σκαμπανεβασμάτων. Παρακολούθησα φίλους, των οποίων οι γάμοι πίστευα ότι ήταν εξίσου σταθεροί με τον δικό μου, να καταρρέουν. Έχω ακούσει τις απογοητεύσεις και τις πικρές συνειδητοποιήσεις των συζύγων. Ακούγοντας αυτές τις ιστορίες λανθασμένων αποφάσεων και κατεστραμμένων ζωών, ένιωσα ότι αυτή ήταν μια πηγή για κωμωδία. Ελπίζω το ‘Maybe I Do’ να εξισορροπήσει πραγματικές στιγμές κωμωδίας με αυθεντικές στιγμές συναισθημάτων. Καθώς υπάρχει η διαμάχη της αγάπης εναντίον του γάμο, θέλαμε να δώσουμε στο κοινό μας τροφή για σκέψη και συζήτηση με τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει.»

Σε αυτή την ψυχαγωγική κομεντί, το εξαιρετικό καστ και η χημεία μεταξύ τους, κλέβουν την παράσταση.

ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ | «Χάουαρντ» Ανθρωπιστής, ηθοποιός & παραγωγός, ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Ρίτσαρντ Γκιρ, είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως An Officer and a Gentleman, Days of Heaven, American Gigolo, Breathless, Pretty Woman, First Knight, Primal Fear, Chicago, Unfaithful και Shall We Dance. Οι πιο πρόσφατες ταινίες του Γκιρ περιλαμβάνουν το The Dinner, The Benefactor, The Second Best Exotic Marigold Hotel και Arbitrage, που εμφανίστηκε επίσης με τη Σούζαν Σάραντον, I'm Not There. Το 2003, κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο μιούζικαλ Σικάγο. Ο Γκιρ έχει κερδίσει επίσης, πολυάριθμα ανθρωπιστικά βραβεία.

ΝΤΑΪΑΝ ΚΙΤΟΝ | «Γκρέις» Από το ντεμπούτο της στην οθόνη στο Lovers and Other Strangers, η Κίτον έχει αποδειχθεί ως μια εξαιρετικά ευέλικτη ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. Η καριέρα της στην υποκριτική περιλαμβάνει ταινίες όπως The Godfather Trilogy, Annie Hall, για την οποία έλαβε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και Father of the Bride. Η κ. Κίτον έλαβε επίσης υποψηφιότητες για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία Something's Gotta Give, Reds και για τη συγκλονιστική ερμηνεία της στο Marvin's Room. Έτσι, έγραψε ιστορία ως η μόνη ηθοποιός με υποψηφιότητα για Όσκαρ, μία φορά κάθε δεκαετία. Ως παραγωγός, έχει δουλέψει με τον Γκας Βαν Σαντ στην ταινία του, Elephant, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών. Μεταβαίνοντας αβίαστα από την κωμωδία στο δράμα και πάλι πίσω, η Κίτον συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό της με κάθε της έργο.



ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ | «Μόνικα» Η εξαιρετικά ευέλικτη Σαράντον φέρνει το δικό της sex appeal και ευφυΐα σε κάθε ρόλο – στις υποψήφιες για Όσκαρ ερμηνείες της στο Thelma & Louise, Lorenzo's Oil, The Client και Atlantic City, και στη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία της στο Dead Man Walking. Οι πρώτες της ταινίες περιλαμβάνουν τα The Front Page του Billy Wilder, το κλασικό καλτ The Rocky Horror Picture Show και το Pretty Baby του Louis Malle. Πρόσθετοι τίτλοι ταινιών περιλαμβάνουν τα The Hunger, The Witches of Eastwick, Little Women, The Banger Sisters, Shall We Dance?, Alfie, Romance & Cigarettes, Enchanted, The Lovely Bones, Arbitrage. Η Σαράντον έχει κάνει καριέρα επιλέγοντας διαφορετικού είδους έργα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε πολλά έργα κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων των Simpsons, James and the Giant Peach και Rick and Morty.

ΓΟΥΙΛΙΑΜ Χ ΜΕΪΣΙ | «Σαμ» Ο Μέισι είναι ηθοποιός και συγγραφέας υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, βραβευμένος με Emmy και SAG. Πρόσφατα ήταν στη σειρά THE DROPOUT και SHAMELESS, για την οποία προτάθηκε για δύο Emmy. Οι τίτλοι ταινιών του περιλαμβάνουν τα THE COOLER, MAGNOLIA, BOOGIE NIGHTS, JURASSIC PARK III, FARGO και ROOM. Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο μεγάλου μήκους με το RUDDERLESS, την ταινία λήξης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance 2014.

ΕΜΜΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ | «Μισέλ» Η Έμμα Ρόμπερτς είναι ένα αναμφισβήτητο ταλέντο που έχει συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα εδώ και μια δεκαετία. Έχει πρωταγωνιστήσει - ξανά με τον Λουκ Μπρέισι - στην ταινία HOLIDATE του Netflix, σε ταινίες όπως VALENTINE’S DAY, PARADISE HILLS, WHO WE ARE NOW, WE’RE THE MILLERS, Scream 4, και σε σειρές όπως το AMERICAN HORROR STORY.

ΛΟΥΚ ΜΠΡΕΪΣΙ | «Άλεν» Ο Μπρέισι καθιερώνεται ως πρωταγωνιστής με τις ευέλικτες ερμηνείες του, την έμφυτη περιέργεια και το προσωπικό του χάρισμα, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία του στην ταινία του Netflix HOLIDATE – η οποία έφτασε στο #1 σε 78 χώρες. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία όπως ELVIS, HACKSAW RIDGE, POINT BREAK, THE NOVEMBER MAN, GI JOE, και σε σειρές όπως το LITTLE FIRES EVERYWHERE.


8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SPENTZOS FILM