Η Zendaya γίνεται προπονήτρια τένις στο «Challengers» & το κοινό εντόπισε ένα πρόβλημα με το trailer

Τζένη Ντεμιράι
Η Zendaya γίνεται προπονήτρια τένις στο «Challengers» & το κοινό εντόπισε ένα πρόβλημα με το trailer

Το κοινό βλέπει πως υπάρχει ένα πρόβλημα με το trailer της ταινίας «Challengers», στην οποία η Zendaya υποδύεται μία αθλήτρια-προπονήτρια τένις. 

Με ένα δεύτερο trailer της ταινίας «Challengers» επέστρεψε η εταιρεία παραγωγής MGM, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2023, περίπου δύο μήνες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου στη Βοστόνη.

Το trailer μας δίνει αρκετές πληροφορίες για τον ρόλο της Zendaya, η οποία έγινε για λίγο αθλήτρια του τένις, με μεγάλη -μάλιστα- επιτυχία. Αυτό γίνεται φανερό από το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μην χρησιμοποιηθεί κασκαντέρ για τις σκηνές των αγώνων τένις, παρά το γεγονός ότι σε πρώτη φάση υπήρξαν τέτοιου είδους σκέψεις.

Ποια η υπόθεση της ταινίας «Challengers»

Στην ταινία «Challengers» η Zendaya μπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η υπόθεση μας ταξιδεύει σε δύο χρόνους. Την περίοδο που δύο φίλοι (Josh O'Connor και Mike Faist) αρχίζουν να φλερτάρουν με την Tashi (Zendaya), η οποία είναι μία πετυχημένη αθλήτρια τένις. Μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, η Tashi αναγκάζεται να εγκαταλείψει την καριέρα της και να αναζητήσει μία νέα απασχόληση. Καθώς, όμως, οι γνώσεις της περιορίζονται στο συγκεκριμένο άθλημα, αποφασίζει να γίνει προπονήτρια του Art (Mike Faist), ο οποίος στη συνέχεια γίνεται σύζυγός της.

Στη συνέχεια, η ιστορία φαίνεται ότι θα μας μεταφέρει χρόνια μετά. Όταν ο Art βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σερί ηττών και η Tashi ψάχνει τρόπους να τον ταρακουνήσει. Για να το καταφέρει, αποφασίζει να τον βάλει να παίξει σε μια διοργάνωση " Challenger" - στο χαμηλότερο επίπεδο επαγγελματικού τουρνουά - όπου θα βρεθεί απέναντι από τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην της Tashi.

https://www.instagram.com/p/C1ktjOMLWt1/

Ποιο το πρόβλημα με το πρώτο trailer

Πριν από περίπου 8 μήνες είχε κυκλοφορήσει το πρώτο trailer της ταινίας «Challengers», την οποία σκηνοθετεί ο Luca Guadagnino και γράφει το σενάριο ο Justin Kuritzkes.

Με πρωταγωνιστές τους Zendaya, Josh O'Connor και Mike Faist, η MGM, είχε επιχειρήσει να μας παρουσιάσει την κεντρική ιδέα της υπόθεσης μέσα σε δύο λεπτά και δεκαέξι δευτερόλεπτα.

Όπως φάνηκε, όμως, από τα σχόλια του trailer αυτού, το κοινό θεώρησε υπερβολικά αναλυτικό το βίντεο. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να δουν την ταινία, αφού από μόνο του το trailer τους παρουσίασε ολόκληρη την ιστορία.

Ένα από τα σχόλια στο κάτω από το πρώτο trailer του «Challengers» αναφέρει πως «το καλό με αυτό το trailer είναι πως ήταν στην ουσία ολόκληρη η ταινία. Δεν χρειάζεται να τη δεις στον κινηματογράφο».

Σε ένα ακόμα σχόλιο, κάποιος άλλος χρήστης του διαδικτύου έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Ευχαριστώ… Τώρα που ξέρω ακριβώς ποια είναι η υπόθεση, μπορώ να περιμένω υπομονετικά μέχρι να κυκλοφορήσει».

Το «Dune: Part Two» ενθουσίασε το κοινό σχεδόν τόσο όσο το look της Zendaya που ήρθε από το 1995

Πηγή κεντρικής εικόνας: @challengersmovie