Τι δουλειά έχει ο Κώστας Αποστολίδης στο Comic Con; Η φωνή με την οποία μεγάλωσες & δεν το ήξερες
Ο Κώστας Αποστολίδης μπορεί να λατρεύτηκε ως «κύριος Μπακόπουλος» στην Νταντά, όμως έχει δώσει τη φωνή του σε 150 ρόλους σε animated σειρές και ταινίες, όπως για παράδειγμα στην Ποκαχόντας.
Η μεγαλύτερη διοργάνωση «υπερ-ηρώων» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Το Comic Con που θα διεξαχθεί για 9η φορά, από τις 9 έως τις 11 Μαΐου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους λάτρεις των κόμικς, του animation και της ποπ κουλτούρας.
Θα υπάρχουν πολλοί δημιουργοί, πολλά κόμικς, ένα εντυπωσιακό cosplay, περισσότερα επιτραπέζια και video games, panels, προβολές και εμπειρίες για όλες τις ηλικίες.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ωστόσο, θα βρίσκεται και ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αποστολίδης, όπως είδαμε μέσα από τα social media.
Κι αν αναρωτιέσαι τι δουλειά έχει ο «κύριος Μπακόπουλος» στο Comic Con, θα σου λύσουμε ευθύς την απορία, αφού ο 62χρονος ηθοποιός μπορεί να έχει παίξει στην τηλεόραση και το θέατρο, θεωρείται όμως ως ένας από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους στην ιστορία του ελληνικού voice acting.
Shaya, Νάνσυ και Φρόσω ξανά μαζί 20 χρόνια μετά την διάλυση των Hi-5 και ένα ήταν το αίτημα
Μερικοί από τους ρόλους που ο Κώστας Αποστολίδης έχει χαρίσει τη φωνή του
Από τον Yosemite Sam των Looney Tunes και τον Φοίβο στην Παναγία των Παρισίων, μέχρι τον John Smith στην Ποκαχόντας, τον Μιγκέλ στο Δρόμο για το Ελ Ντοράντο, τον Darth Vader στη σειρά Star Wars: Galaxy of Adventures και τον αξεπέραστο Plankton στο SpongeBob Squarepants Movie, o Κώστας Αποστολίδης έχει χαρίσει τη φωνή του σε αμέτρητους εμβληματικούς χαρακτήρες, γράφοντας τη δική του ιστορία στο ελληνικό voice acting.
Έχει στην καριέρα από 150 ρόλους σε animated σειρές και ταινίες, αλλά έχει σκηνοθετήσει και περισσότερες από 50 μεταγλωττισμένες παραγωγές, οπότε δίκαια θεωρείται μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.
Η αγάπη του κοινού για τον «κύριο Μπακόπουλο»
Με το που κυκλοφόρησε στα social media το βίντεο που ο Κώστας Αποστολίδης θα βρίσκεται στο Comic Con, πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν βλέποντας ξανά τον ηθοποιό, αφού έχουν περάσει 6 χρόνια από την τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση, η οποία ήταν στη σειρά «Οργή». Πολλοί μάλιστα μνημόνευσαν τον «κύριο Μπακόπουλο» στα σχόλια, τον ρόλο του στη σειρά «Η Νταντά» που άφησε εποχή.
Πάντως, είναι πολύ ωραίο που σε τέτοια events το κοινό έχει την ευκαιρία να δει και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς. Στο Athens Con τον Δεκέμβριο είχαν δώσει το παρών η Paige, η Piper και ο Lio ή αλλιώς η Rose McGowan, η Holly Marie Combs και ο Brian Krause από την σειρά «Charmed».
