Σα να ήταν χθες για τη Μαρία Λεκάκη: Η συνάντηση με Κόκλα, Ευείδη, Ρώμα και η απαίτηση των φανς

Κατερίνα Μπούσιου
Σα να ήταν χθες για τη Μαρία Λεκάκη: Η συνάντηση με Κόκλα, Ευείδη, Ρώμα και η απαίτηση των φανς

 Το «Βότκα Πορτοκάλι» συνάντησε το «Καφέ της Χαράς». Επιστροφή 25 χρόνια πριν, με τρεις πρωταγωνιστές που  συνδέονται με τη ζωή της Μαρίας Λεκάκη. 

Η Μαρία Λεκάκη έχει άρρηκτους δεσμούς με το επαγγελματικό της παρελθόν. Μας το έχει δείξει αρκετές φορές στις λιγοστές, αλλά σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και με τα σχόλια που κάνει μέσω των social media σε αγαπημένους της φίλους. Αυτή τη φορά υπήρξε επανασύνδεση από τις λίγες. Και η απαίτηση των φανς της ήταν συγκεκριμένη και απόλυτα δικαιολογημένη.

Το «Βότκα Πορτοκάλι» συνάντησε το «Καφέ της Χαράς»

Η δεκαετία του '00s και λίγο αργότερα και των '10s είναι τα 20 σημαντικά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης στο επίπεδο της μυθοπλασίας. Πειραματισμοί σε σενάρια που απέφεραν καρπούς και αγαπήθηκαν από το κοινό, αλλά και ηθοποιοί που μόλις έπαιρναν πτυχίο από τις δραματικές σχολές και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση. Πολλοί από αυτούς, ήταν μεταξύ τους συμμαθητές. Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Κώστας Κόκλας και ο Άλκης Κούρκουλος για παράδειγμα.

Η Μαρία Λεκάκη είχε συνεργαστεί μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» με τον Κώστα Κόκλα στη σειρά «Βότκα Πορτοκάλι», μαζί με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και την Τζένη Ιωακειμίδου. Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός έκανε ένα μίνι reunion με τους δύο άντρες ηθοποιούς που ήταν σε αυτές τις δύο δουλειές. Και στην παρέα τους ήταν και η Τζόυς Ευείδη. Η οποία είχε κάνει ένα μικρό guest στη σειρά του Χάρη Ρώμα, αλλά είχε παίξει και μαζί του στους «Οι Μεν και οι Δεν».

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως η Μαρία Λεκάκη και ο Χάρης Ρώμας δεν έχουν ξανασυναντηθεί τηλεοπτικά από εκείνη την εποχή.

https://www.instagram.com/p/C0jLbRetsZS/

Oι φανς τους πάντως «έριξαν» πρόταση. Να τους δούμε ως ομάδα σε μία νέα σειρά.

lekaki2.png

Η Μαρία Λεκάκη έχει άριστες σχέσεις με όλους τους πρώην συνεργάτες της και διατηρεί και μία φιλική δυνατή σχέση τόσο με την Ελένη Ράντου, όσο και με την Καλλιρόη Μυριαγκού, τη γνωστή μας Ματίνα Μανταρινάκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Το «αντίο» της Ράντου στον Αίαντα Μανθόπουλο μάς θύμισε όλες τις απώλειες του Κωνσταντίνου & Ελένης

lekaki3.jpg

Αλλά και με τον Βασίλη Κούκουρα ξαναβρέθηκαν τηλεοπτικά, 24 χρόνια μετά, ως παράνομο ζευγάρι στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega.

https://www.instagram.com/p/CXTE_qWo_bh/

Η ηθοποιός όπως βλέπεις στην πρώτη φωτογραφία, πόζαρε σχεδόν άβαφη και είναι - όσο κλισέ και αν ακούγεται - σα να μη πέρασε μία μέρα από το ξεκίνημά της. Η γυναικεία ματαιοδοξία είναι μία άγνωστη λέξη για εκείνη όπως έχει δηλώσει σε μία σπάνια, σχεδόν συλλεκτική συνέντευξη, καθώς δεν αγαπά καθόλου τη δημοσιότητα: «Ειλικρινά, δεν έχω καθόλου ματαιοδοξία. Το να βάφομαι, να χτενίζομαι, να με φτιάχνουν, να με στολίζουν, το θεωρώ απίστευτο χάσιμο χρόνου. Ήδη το κάνω αρκετά για τις ανάγκες των εκάστοτε σίριαλ. Όπου μη νομίζεις, σου τρώει πολυ χρόνο η ενασχόληση με το εξωτερικό κομμάτι. Όλο το άλλο με τη δημοσιότητα, είναι κάτι ξένο προς εμένα. Δεν ξέρω να το διαχειριστώ και δεν μου αρέσει κιόλας, δεν το θέλω».