Το τρέιλερ της Zootopia 2 φέρνει νέους χαρακτήρες, ένα πρωτότυπο τραγούδι της Shakira & ενθουσιασμό
Η μαγεία της Disney επιστρέφει!
Το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Zootopia 2 μόλις κυκλοφόρησε και μας χαρίζει μια πρώτη γεύση από νέους χαρακτήρες, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που αναμένεται να γίνει το soundtrack της σεζόν: το Zoo, με την υπογραφή και τη μοναδική φωνή της Shakira.
Η λαμπερή pop star επιστρέφει στον ρόλο της Gazelle, της πιο glamorous καλλιτέχνιδας της Zootopia.
Αυτή τη φορά, η Judy Hopps (φωνή της Ginnifer Goodwin) και ο Nick Wilde (φωνή του Jason Bateman) μπλέκουν σε μια εντελώς νέα περιπέτεια και συναντούν έναν άκρως μυστηριώδη χαρακτήρα: τον Gary De’Snake, με τη φωνή του βραβευμένου με Όσκαρ Ke Huy Quan. Σκηνοθεσία και παραγωγή φέρουν την υπογραφή των Jared Bush, Byron Howard και Yvett Merino, τα γνωστά ονόματα πίσω από τη βραβευμένη πρώτη ταινία.
Το νέο τραγούδι Zoo έχει όλα τα φόντα να γίνει hit. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Ed Sheeran, Blake Slatkin και Shakira, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Blake Slatkin, Alex (A.C.) Castillo, Shakira και Ed Sheeran. Το single κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου, ενώ το ολοκληρωμένο soundtrack της ταινίας, σε σύνθεση Michael Giacchino, έρχεται στις 21 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας στις 26 Νοεμβρίου.
Αν λάτρεψες το Try Everything από την πρώτη ταινία (που μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια streams), τότε το Zoo θα μπει σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα σου.
Το cast που δίνει τη φωνή του στους ήρωες της Zootopia είναι πιο λαμπερό από ποτέ: Andy Samberg, David Strathairn, Macaulay Culkin και Brenda Song δίνουν ζωή στους Lynxleys, μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Zootopia.
H Fortune Feimster φέρνει χιούμορ ως η εκκεντρική Nibbles Maplestick με το podcast της ενώ ο Idris Elba επιστρέφει στον δυναμικό ρόλο του αρχηγού Bogo, ο Patrick Warburton δίνει τη φωνή του στον γοητευτικό δήμαρχο Brian Winddancer ενώ η Quinta Brunson μας συστήνει την αξιαγάπητη Dr. Fuzzby. Τέλος ο Nate Torrence ξαναφορά το χαμόγελο του Clawhauser, του ρεσεπσιονίστ που όλοι αγαπήσαμε.
