Ο Daniel Radcliffe δεν είναι πια αυτός που ξέρατε

Ο Daniel Radcliffe δεν είναι πια αυτός που ξέρατε

Ο κινηματογραφικός Harry Potter μεγάλωσε και η νέα του ταινία υπόσχεται να σας προκαλέσει εφιάλτες.

the-woman-in-black-poster-7

Η σειρά ταινιών «Harry Potter» με ήρωα τον μικρό μάγο και τους φίλους του μπορεί να τελείωσε, τα τρία παιδιά όμως που πρωταγωνίστησαν στην παιδική, εφηβική αλλά και ενήλικη ηλικία μας, μεγάλωσαν και έχουν σκοπό να μείνουν μαζί μας για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Daniel Radcliffe που ενσάρκωνε επί μια δεκαετία τον θαρραλέο μάγο είναι πλέον 22 χρονών, έχει καριέρα στο Broadway και λαμβάνει αποκλειστικά και μόνο διθυράμβους από τους κρητικούς για τις μουσικοχορευτικές ικανότητές του αλλά και το ταλέντο του στο θέατρο. Η νέα του όμως ταινία, εκτός από μερικές ακόμα εξαιρετικές κριτικές που ενδεχομένως θα λάβει για το άτομό του, έρχεται για να μας παρουσιάσει τον Radcliffe κάτω από ένα νέο φως που η αλήθεια είναι πως δεν τον είχαμε συνηθίσει.

Ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Woman In Black» για την οποία σας είχαμε μιλήσει και παλιότερα, στον ρόλο του Arthur Kipps, ενός δικηγόρου που χήρεψε πρόσφατα και το γραφείο του τον στέλνει σε ένα απομονωμένο χωριό για να διευθετήσει τα περιουσιακά στοιχεία μιας μυστηριώδους γυναίκας που έχει πέθανε πριν λίγες μέρες.



Το επίσημο trailer της ταινίας (η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο) κυκλοφόρησε και τα 2 παρά κάτι λεπτά που κρατά σε κάνουν να σκέφτεσαι σοβαρά αν πρέπει να δεις αυτή την ταινία ή προτιμάς να κρατήσεις την ψυχική σου υγεία ανέπαφη. Ο Harry Potter μεγάλωσε και τι καλύτερο από ένα σκοτεινό, γεμάτο μυστήριο, ψυχολογικά παιχνίδια και φρικιαστικές στιγμές θρίλερ για να το αποδείξει. Δείτε το trailer και θα καταλάβετε.