Ένα Gossip Girl στη μεγάλη οθόνη

Ένα Gossip Girl στη μεγάλη οθόνη

Η Leighton Meester πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχολογικό thriller που θα κάνει τις teen καρδιές να χτυπήσουν πιο δυνατά.

Τρεις μέρες πριν ντεμπούταρε στις αμερικανικές αίθουσες η νέα ταινία της Leighton Meester. Ο τίτλος αυτής είναι «Roommate» και η υπόθεση περιλαμβάνει κάθε κλισέ ενός teen ψυχολογικού thriller.

Συγκάτοικοι στο κολέγιο που γίνονται κολλητές φίλες και μία από αυτές κρύβει εντός των εγκεφαλικών τειχών της εσώκλειστό εγκληματικό alter ego, που βγαίνει στην επιφάνεια και σπέρνει τον τρόμο στα όρια των τετραγωνικών του campus. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους, καθώς έχουμε δει την ίδια παραλλαγή ουκ ολίγες φορές με διαφορετικές πρωταγωνίστριες.

Εκεί είναι και το δυνατό σημείο της ταινίας τούτης. H Leighton Meester, λοιπόν, γνωστή από το Gossip Girl είναι αυτή η σχιζοφρενής, ψυχωτική, διεστραμμένη κορασίδα που κάνει τη ζωή της συγκατοίκου της κόλαση, αλλά φέρνει όλους τους θεατές απέναντι σε έναν οπτικό παράδεισο. Τουλάχιστον, τους άντρες.

Οι γυναίκες που θα δουν την ταινίας μπορούν άνετα να ρίξουν το δηλητήριο τους για τη Leighton από τη ζήλια τους. Το καταλαβαίνουμε. Όταν δούμε το «Roommate» ολόκληρο θα επανέλθουμε με αναλυτική κριτική για το film.