Οι Ταινίες της Εβδομάδας

Οι Ταινίες της Εβδομάδας

 Ενημερωθείτε πρώτοι για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με την ταινία κινουμένων σχεδιών Rango με πρωταγωνιστή ένα μικροσκοπικό κατοικίδιο χαμαιλέοντα, ο οποίος δανείζεται τη φωνή του Johnny Depp, και με τη νέα κωμωδία με τους Jennifer Aniston και Adam Sandler με τίτλο Συζυγος Για Ενοικιαση.

Ακολουθεί η επική ταινία Ο Αετος Της Αυτοκρατοριας για τον Μάρκο Ακύλα βασισμένη στο μυθυστόρημα της Rosemary Sutcliff με τους Donald Sutherland και Channing Tatum στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι Colin Farrell και Keira Knightley πρωταγωνιστούν στην ταινία δράσης London Boulevard ενώ συναντάμε την κινηματογραφική Edith Piaf, κατα κόσμο Marion Cotillard, στη νέα της ταινία με τίτλο Μικρα Αθωα Ψεμματα.

Ντεμπούτο στις αίθουσες κάνει, επίσης, η ταινία του Denis Villeneuve Μεσα Απο Τις Φλογες βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό του Wajdi Mouawad καθώς και η ελληνική κοινωνικοπολιτική σάτιρα του Νίκου Καλογερόπουλου Οι Ιππεις Της Πυλου με πρωταγωνιστές τον ίδιο αλλά και τους Ηλία Λογοθέτη και Τάκη Σπυριδάκη.

Τέλος, από αυτή την Πέμπτη προβάλλεται στις αίθουσες το ολοκληρωμένο Metropolis μια νέα μεγαλύτερη σε διάρκεια κόπια του κλασσικού αριστουργήματος του Fritz Lang που ανακαλύφθηκε στην Αργεντινή το 2008.