To Disaronno στο Φεστιβάλ Βενετίας!

To Disaronno στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Το Disaronno, το αγαπημένο ιταλικό ποτό, σαν επίσημος υποστηρικτής του 70ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, πρωταγωνιστεί με εντυπωσιακά events, cocktail parties και συναντήσεις με τα αστέρια του παγκόσμιου Κινηματογράφου.

Η βεράντα μπροστά από το περίφημο Palazzo del Cinema στο Lido της Βενετίας παίρνει γεύση και άρωμα από το πιο αγαπημένο ιταλικό ποτό: το Disaronno.

Exclusive cocktail parties, με πρωταγωνιστή φυσικά το Disaronno Sour και συντροφιά με Ιταλούς και διεθνείς stars του κινηματογράφου, press events και junkets, φωτογραφίσεις και ατμόσφαιρα που ταξιδεύει στη μαγεία της 7ης Τέχνης θα είναι στην καθημερινή ατζέντα του "Cinema Cocktails" του Disaronno.

Σε συνεργασία με το γνωστό ιταλικό περιοδικό για τον κινηματογράφο Ciak, τα "Cinema Coktails", θα αποτελέσουν ένα από τα σημεία αναφοράς του διάσημου Φεστιβάλ, με καλλιτέχνες όπως η σκηνοθέτις Emma Dante, ο ροκ θρύλος Frank Zappa, ο "Harry Potter"Daniel Radcliffe, ο ανερχόμενος στο Χόλλυγουντ ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης και σεναριογράφος John Krokidas και o ex Monty Python Terry Gilliam να είναι μόνο κάποιοι από αυτούς που θα περάσουν από την βεράντα του Disaronno μεταξύ της 30ης Αυγούστου και 4ης Σεπτεμβρίου.

Ζήστε την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ Βενετίας μέσα από το video του Disaronno Contemporary Terrace εδώ ή εδώ.

Μετά τα BAFTA στο Λονδίνο, τα Costume Design Guild Awards στο Los Angeles, το Cannes Film Festival και άλλα σημαντικά Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η παρουσία του Disaronno στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αποτελεί μέρος της διεθνούς στρατηγικής της μάρκας για τη μετάδοση των αξιών της μέσα από το σινεμά.

Το Disaronno είναι βασισμένο σε μια μυστική μέχρι σήμερα συνταγή του 1525 και ξεχωρίζει χάρη στην πλούσια γεύση του και το μοναδικά ξεχωριστό του άρωμα. Περιέχει συστατικά από όλο τον κόσμο: βανίλια Μαδαγασκάρης, εκχυλίσματα αμυγδάλων και δυο τύπους καραμέλας. Η υφή του είναι απαλή, το χρώμα του ζεστό κεχριμπαρένιο και το άρωμά του γλυκό και ισορροπημένο και απολαμβάνεται σε δημιουργικά cocktails καθώς σε πιο κλασσικά όπως το πασίγνωστο Disaronno Sour (συνδυασμός γλυκού και ξυνού με Disaronno, φρεσκοστυμμένο λεμόνι και λίγη ζάχαρη).