And the Oscar goes to…. 1 Λεπτό Ευτυχίας!

Πατούλια Κατερίνα

Ρομαντικές βραδιές με ταινίες οσκαρικές! Η ευτυχία των αληθινών σινεφίλ είναι το να δεις όλες τις υποψήφιες για Oscar ταινίες στον δρόμο για τη μεγάλη βραδιά της 10ης Μαρτίου. Ryan Gosling απλά ανυπομονούμε!

Μπορεί μία ταινία να μη χωράει σε «ένα λεπτό», αλλά στα 120 λεπτά της κρύβει πολλές στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης. Και τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία των Oscars αυτά τα happy moments πολλαπλασιάζονται.

Μπορεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ και η Μάργκοτ Ρόμπι να μην είναι υποψήφιες για την «Barbie» αλλά η Αμέρικα Φερέρα με τον μονόλογό της οδεύει με φόρα στη μεγάλη βραδιά και σκοπεύει να δείξει «τι μπορεί και τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα σήμερα».

Τι λένε τα στοιχήματα για τα Oscars 2024 - Και επιτέλους, θα τραγουδήσει ο Ryan Gosling;

Εκτός από την Barbie, όμως πρέπει να δούμε το μεγάλο favori, το «Oppenhaimer» του Κρίστοφερ Νόλαν με τις 13 υποψηφιότητές του, το «Poor Things» του Γιώργου μας (Go Ema!) με τις 11 υποψηφιότητες,

Και βάλε στη λίστα και την ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» του Μάρτιν Σκορσέζε, την «Η Ανατομία Μίας Πτώσης» της Ζιστίν Τριέ, τη «Ζώνη Ενδιαφέροντος» του Τζόναθαν Γκλέιζερ και το «American Fiction» του Κορντ Τζέφερσον.

Και last but not least, δες ASAP «Τα Παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.