Τι λένε τα στοιχήματα για τα Oscars 2024 - Και επιτέλους, θα τραγουδήσει ο Ryan Gosling;

Πατούλια Κατερίνα
Τι λένε τα στοιχήματα για τα Oscars 2024 - Και επιτέλους, θα τραγουδήσει ο Ryan Gosling;
Invision

Ένα πράγμα μας απασχολεί! Θα δούμε τον Ryan Gosling να τραγουδάει live στα Oscar 2024; 

Ένας μήνας μας χωρίζει από φετινή απονομή των Βραβείων Oscar. Ένα παραμένει το βασικό μας ερώτημα. Θα τραγουδήσει ο Ryan Gosling live το «I’m just Ken», το οποίο είναι και υποψήφιο για Oscar Καλύτερου Τραγουδιού; Οι φήμες θέλουν τον Ryan να μην έχει δεχτεί ακόμα την πρόταση της Ακαδημίας και ο ίδιος τόνισε στο Variety:

«Ακόμα δεν έχω δεχτεί πρόσκληση. Μπορεί να είναι μεγάλο ρίσκο για μένα να το κάνω, δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει αλλά είμαι ανοιχτός σε αυτό», είπε ο ηθοποιός και η κινηματογραφική Barbie, Margot Robbie τόνισε πως όλοι προσπαθούν να τον πείσουν να το κάνει γιατί θα είναι διασκεδαστικό.

Άλλωστε, ο παραγωγός Mark Ronson τόνισε πως αν δεν το κάνει ο Ryan δεν θα γίνει καθόλου! Ο Gosling πάντως, από τη βράβευση του τραγουδιού στα βραβεία Critics ως και την υποψηφιότητά του για Όσκαρ τραγουδιού, έχει δημιουργήσει αναμονή κοινού παρόμοια με αυτή που είχε το Shallow των Cooper και Gaga πριν τέσσερα χρόνια!

To άλλο στοίχημα της σεζόν είναι αν τελικά η Eva Mendes θα πειστεί να τον συνοδεύσει στα Oscar.

Η soon to be 50χρονη ηθοποιός - στις 5 Μαρτίου θα έχει γενέθλια και στις 10 θα γιορτάσουμε τα Oscars- είχε αποκαλύψει πέρσι γιατί δεν κάνει κοινές εμφανίσεις με τον Gosling. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα Instagram reel με σκηνές από το 2012 και την ταινία The Place Beyond the Pines – την πρώτη ταινία που έκανε με τον Ryan Gosling. Σε σχόλιο, λοιπόν, που έκανε στο post της η 49χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι νιώθει «άνετα να ποστάρει» φωτογραφίες με εκείνη και τον άντρα της που ήδη είναι διαθέσιμες στο κοινό.

«Τι cool σχόλιο, σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Eva Mendes απαντώντας σε έναν θαυμαστή που εξέφρασε την επιθυμία του να δει μαζί εκείνη και τον σύζυγό της στην προώθηση της ταινίας Barbie, στην οποία συμμετέχει ο Ryan Gosling.

«Αλλά δεν κάνουμε μαζί αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η Mendes. Και συνέχισε: «Νιώθω άνετα να ποστάρω- όπως έχω ποστάρει και αυτές τις φωτογραφίες- μόνο ό,τι είναι διαθέσιμο ήδη εκεί έξω». Σε άλλο σχόλιο η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη και ο Gosling ήταν «μαζί στο κόκκινο χαλί μόνο όταν κάναμε προώθηση της ταινίας μας το 2012».

LA Photo Call for
Ryan Gosling arrives at a photo call for "Barbie," Sunday, June 25, 2023, at the Four Seasons Hotel in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Η Eva Mendes είναι ζευγάρι 13 χρόνια τώρα με τον Ryan. Η Mendes και ο Gosling άρχισαν να βγαίνουν το 2011 με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μετά από μια έξοδό τους στο California Adventure Park της Disneyland το ίδιο έτος. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Esmeralda Amada, ενώ το 2016 υποδέχθηκαν τη δεύτερη κόρη τους, Amada Lee.

H Eva Mendes ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του Ryan Gosling και το wife goals είναι λίγο

Τι λένε τα στοιχήματα για τα Oscars;

O Cillian Murphy στις στοιχηματικές εταιρίες σε όλον τον κόσμο προηγείται με αποδόσεις που σχεδόν τον βλέπουν μόνο νικητή αλλά στην κούρσα αυτή έχει αρχίσει να ανεβαίνει δυναμικά ο Paul Giamatti από τα «Παιδιά του Χειμώνα».

Όσον αφορά την καλύτερη ταινία, ο Oppenheimer είναι το απόλυτο φαβορί που προηγείται δυναμικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες.

Ισχυρή φαίνεται και η επικράτηση του Christopher Nolan χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη του Γιώργου Λάνθιμου, οι αποδόσεις του οποίου τον φέρνουν με τον αέρα του αουτσάιντερ στα Oscars.

Στο Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου η Emma Stone δεν φοβάται κανένα και στο Όσκρ Α, Αντρικού ρόλου, ο Robert Downey Jr. είναι ψηλά στα στοιχήματα αλλά ο Ryan Gosling μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Στο Όσκαρ Β Γυναίκείου, η Da'Vine Joy Randolph από τα «Παιδιά του Χειμώνα» είναι φαβορί, με διαφορά.