Δείτε το video: Μια ελληνική μπάντα στο γαλλικό ραδιόφωνο

Δείτε το video: Μια ελληνική μπάντα στο γαλλικό ραδιόφωνο

Μια νέα ελληνική μπάντα και η διεθνής επιτυχία της.

Οι ελληνικοί μουσικοί τα τελευταία χρόνια που καταφέρνουν να ακουστούν στο εξωτερικό πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Σε αντίθεση με το συρφετό της mainstream pop, οι ελληνικές μπάντες της αγγλόφωνης σκηνής που απολαμβάνουν τη στήριξη των ελληνικών περιοδικών και των μουσικών καναλιών, με τις low budget παραγωγές τους καταφέρνουν να τραβάνε την προσοχή και των διεθνών πολιτιστικών media. Όπως ακριβώς κατάφεραν και οι Le Page, μια lo fi pop μπάντα που πριν δύο μήνες κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους, Yojikevin.

Πριν τρεις μέρες το συγκρότημα έπαιξε live για την εκπομπή Fou Du Roi, μία από τις πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικές εκπομπές στην Γαλλία, με πάνω από δύο εκατομμύρια ακροαματικότητα, καλεσμένο του φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου στην εκδήλωση λήξης του, στο κατάμεστο auditorium του γαλλικού ινστιτούτου στην οδό Σίνα.

Το live τους έγινε παρουσία της, της Claudia Cardinale, του Stephane Bern, της Χαρούλας Αλεξίου, της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ και άλλων επίσημων καλεσμένων. Οι Le Page συνοδευόμενοι από τον εξαιρετικό μουσικό, Ιάκωβο Παυλόπουλο στα ντραμς ερμήνευσαν το υπέροχο Early Summer και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ευχόμαστε το live αυτό να είναι απαρχή για μία πορεία στο εξωτερικό.

www.myspace.com/lepagemusic