Καλιφορνέζικο πάρτυ παρέα με τους Sublime

Καλιφορνέζικο πάρτυ παρέα με τους Sublime

Το Queen.gr βρέθηκε στη συναυλία τους και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Οι τρεις ευτραφείς κύριοι που ονομάζονται Sublime with Rome ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια συναυλία που έλαβε χώρα την Τρίτη, 14 Ιουνίου στο Fuzz και όχι στην Τεχνόπολη όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Οι προσδοκίες ήταν αρκετά μεγάλες μπορούμε να πούμε, αφου για όσους ασχολούνται με τη ska, punk και reggae, οι Sumblime αποτελούν top ακουστική επιλογή.

Η παρέα του Brandley Nowell, Bud Gaugh και του Eric Wilson, εμφανίστηκε το 1992 με το πρώτο τους άλμπουμ, το "40oz to freedom'' να γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία σε Αμερική και Ευρώπη. Ακολούθησαν πολλές επιτυχίες με αποτέλεσμα το Αθηναϊκό κοινό να τους τιμήσει με την παρουσία του στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, ένα πραγματικό καλιφορνέζικο πάρτυ έλαβε χώρα κάτω από τη στέγη του Fuzz. Οι Sublime τα έδωσαν όλα, παίζοντας όλα όσα το κοινό τους περίμενε με αγωνία, μοίρασαν πένες και νερά, μίλησαν, γέλασαν, αλλά κυρίως απόλαυσαν την απίστευτη θετική ενέργεια του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να τους ακούσει. Δεν θα ήμασταν υπερβολικοί αν λέγαμε πως το κοινό ήταν κυριολεκτικά σε παραλλήρημα, χορεύοντας ακατάπαυστα σε όλη την έκταση του club.

Εμείς ευχόμαστε, μετά από αυτό το αξέχαστο live, οι Sublime να μας τιμήσουν σύντομα με την παρουσία τους, αυτή τη φορά σε έναν ανοιχτό χώρο που να παραπέμπει περισσότερο στην μοναδική ατμόσφαιρα των τραγουδιών τους.