Στο «Pop Too» η Σάττι απαντάει στα σχόλια για το «σχεδόν 40 χωρίς παιδί» και δηλώνει Mother των fans

«Με το Pop Too κλείνει ο κύκλος», είχε πει η Μαρίνα Σάττι στην απονομή του δίσκου της τον Ιανουάριο και αυτός ο κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και τις απαντήσεις της τραγουδίστριας για το πώς μια γυναίκα μπορεί να είναι σχεδόν 40 και να μην έχει παιδιά, για το πώς μπορείς να έχεις καλή φωνή και να φοράς mini και πολλά άλλα.
Το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου βρεθήκαμε στην private παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι με τίτλο «Pop Too» που έγινε στην Τεχνόπολη.
Όσοι είχαμε βρεθεί στην απονομή του δίσκου της τον Ιανουάριο γνωρίζαμε πως αυτό το νέο άλμπουμ ήταν πολύ κοντά. Άλλωστε, όπως είχε πει η Μαρίνα «Με το Pop Too κλείνει ο κύκλος που άνοιξε πριν 1,5 χρόνο».
Και να μην μάς είχε πει βέβαια, η ίδια πως αυτό το άλμπουμ θα είναι η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου P.O.P, μόνο και μόνο ο τίτλος του θα προϊδέαζε τον καθένα.
Η Σάττι ξέρει πως δεν θα έβγαινε πρώτη στη Eurovision και έχει σκεφτεί το τέλος της καριέρας της
«Δεν πίστευαν και ότι είναι σχεδόν σαράντα και δεν έχει παιδί»
«Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω. Έχει καταλήξει να είναι η δουλειά μου, αλλά κυρίως είναι η αγάπη μου, το πάθος μου, και αυτό που με συγκινεί. Άξιζαν νομίζω όλες οι δυσκολίες. Όχι ότι τώρα δεν υπάρχουν δυσκολίες. Αλλά όταν είσαι πιο μικρός και πιο άπειρος και δε βλέπεις άμεσα τους καρπούς τον κόπο σου, μπορεί να έχει υπάρξει και αποθαρρυντικό αυτό. Σιγά σιγά έχω αρχίσει και το χαίρομαι και το απολαμβάνω. Ελπίζω κι εσείς», είπε η Μαρίνα λίγο πριν ακούσουμε το «Pop Too».
Αν με ρωτάς λοιπόν, με τι μοιάζει ο ήχος του νέου άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι - αν φυσικά δεν το έχεις ήδη ακούσει στο Spotify μιας και κυκλοφόρησε αργά το ίδιο βράδυ;
Κι όμως δεν μπορεί να περιγραφεί με μια λέξη! Είναι τόσο αθώος, όσο και «πονηρός», αφού εντέχνως και μέσα από τους στίχους της η Μαρίνα Σάττι απαντάει ξανά σε διάφορες απόψεις που έχουν λεχθεί αυτόν τον 1,5 χρόνο που έχει γίνει ευρύτερα γνωστή. Η ίδια προτιμά να εκφράζει τις απόψεις της μέσα από την τέχνη της και αυτό είναι που κάνει και τους haters να αγαπούν να την μισούν.
Στο «Λόλα», το 2ο τραγούδι του άλμπουμ της, η Μαρίνα Σάττι απαντά στα σχόλια που της είχαν γίνει σχετικά με την μητρότητα, ότι είναι 38 και δεν έχει παιδί, αλλά και τι πρότυπο θα ήταν για ένα παιδί, όταν είχε συμβεί το περιστατικό με το χασμουρητό στην Eurovision.
Πώς έχει φωνή αλλά η φούστα κοντή
Δεν πίστευαν και ότι είναι σχεδόν σαράντα και δεν έχει παιδίΙσπανίδα popstar wannabe
Πως την χώρα μας εκπροσωπεί;
Ποια ταμπέλα θα πρέπει να μπει;
(Damn, just let this girl be)
Από πού έχει καταγωγή;
Θέλει πιο καλή παραγωγή
Έχει ταυτότητα ελληνική;
Και στο POP (all the voices in my head) βέβαια, το τελευταίο κομμάτι του άλμπουμ που θα σου θυμίσει το MIXTAPE, η Μαρίνα Σάττι στα 5 λεπτά που διαρκεί λέει:
Μ' αγαπάνε
Για μένα μιλάνε
Τους δίνω να φάνε
Με φωνάζουν mother
Με φωνάζουν mother
Είμαι mother, χωρίς να 'μαι mother
Give me children, they call me mother
Ναι στα shows με αποκαλούνε mother
Διαμαντένιος δίσκος γράφει ΤΑΠΑ
Και στα shows με αποκαλούνε mother
Διαμαντένιος δίσκος γράφει ΤΑΠΑ
Γιατί δεν καθορίζεται κάποια γυναίκα από το αν είναι μητέρα. Μπορείς μάλιστα, να θεωρείσαι «μητέρα», με την έννοια της προστασίας και της έμπνευσης, χωρίς να έχεις γεννήσει κάποιο παιδί.
Τελικά όμως, μάς άρεσε το νέο άλμπουμ της Μαρίνας;
Το Pop Too είναι η εξέλιξη του P.O.P που με λαχτάρα -δεν θα το κρύψω- περιμέναμε. Τα περισσότερα κομμάτια του άλμπουμ όποιος και να τα ακούσει θα τα βάζει στο repeat.
Είναι καλύτερο άλμπουμ από την «YENNA»; Αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό project.
Τα balkan και ethnic στοιχεία δεν λείπουν σχεδόν από κανένα κομμάτι της ούτε και τώρα. Άλλωστε, γι' αυτό έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης η Μαρίνα Σάττι.
Στα πολύ ευχάριστα και κάτι που μάς έμαθε στο P.OP. είναι οι όμορφες συνεργασίες και με άλλους καλλιτέχνες. Αυτή τη φορά θα ακούσεις την Μαρίνα Σάττι με τον Μάριο Κούμαρη μαζί των LOCOMONDO, με τον Νέγρο του Μοριά και τον TSO, ενώ το χέρι του στους στίχους έχει βάλει και ο Alex Leon.
Το project που λέγεται P.O.P κλείνει με το Pop Too και η ερώτηση είναι μία.
Τι έρχεται μετά από την Μαρίνα;