#Queenpoolproject: Τα κορίτσια του Queen.gr μετέφεραν για μια μέρα το γραφείο τους στην πισίνα

#Queenpoolproject: Τα κορίτσια του Queen.gr μετέφεραν για μια μέρα το γραφείο τους στην πισίνα

Και συγκεκριμένα στην πισίνα του ξενοδοχείου The Μargi, στην Βουλιαγμένη. Το πώς πέρασαν θα το δεις -και θα το διαβάσεις- αναλυτικά στις παρακάτω γραμμές.

Καλοκαίρι, ο ήλιος καίει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα και φυσικά το τελευταίο που θέλεις είναι να βρίσκεσαι στο γραφείο σου. Εμείς βέβαια τα κορίτσια του Queen, έχουμε την τύχη, μια φορά το χρόνο, να παίρνουμε τον αέρα μας και να μεταφερόμαστε σε μέρη δροσερά και ειδυλλιακά.

Και αν πέρυσι δουλέψαμε από το Astir Beach στη Βουλιαγμένη, φέτος είπαμε να κάνουμε τις βουτιές μας σε πισίνα και πιο συγκεκριμένα σε αυτή του The Margi. Έχοντας επιβιώσει από έναν καύσωνα, υποδεχτήκαμε την προοπτική αυτή με κάτι παραπάνω από… παιδικό ενθουσιασμό. Μία μέρα χαλάρωσης, περιποίησης και ατελείωτης ηλιοθεραπείας.

Πήραμε λοιπόν τα πράγματά μας και κατηφορίσαμε γεμάτες ανυπομονησία. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μας υποδέχτηκαν με χαμόγελο, μας ξενάγησαν στο χώρο και μας έδειξαν την καμπάνα μας (ναι είχαμε καμπάνα). Στην τεράστια πισίνα έπαιζαν παιδάκια, οι μαμάδες χαλάρωναν στις πιο αναπαυτικές ξαπλώστρες ever και η chillout μουσική σε έκανε να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί του Αιγαίου και όχι μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας.

22222222

Ήπιαμε τα καφεδάκια μας, τσιμπήσαμε από τις υπέροχες λιχουδιές που μας προσέφεραν, σνακς, φρούτα και πολλούς χυμούς, και αρχίσαμε να καταστρώνουμε το σχέδιο δράσης. Και επειδή σχέδιο δράσης χωρίς την απαραίτητη ενέργεια δεν έρχεται εις πέρας, είπαμε να τονώσουμε λίγο τον οργανισμό μας με μία δυναμωτική λιχουδιά. Και τι πιο νόστιμο και δυναμωτικό από ένα παγωτό Κρι Κρι Superspoon, το πρώτο με extra πρωτεΐνη και super fruits.

IMG 20170712 WA0004

Και η αλήθεια είναι ότι τόσο η γεύση όσο και η ενέργεια που μας χάρισαν ήταν ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά τους: Super! Kαι πώς να μην είναι άλλωστε αφού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περιέχουν ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι συνδυασμένο με super fruits και όλα αυτά σε ένα πεντανόστιμο παγωτό χαμηλών λιπαρών και θερμίδων; Ένα κυπελλάκι η καθεμία και έτοιμες: Μαγιό, beachwear και πάμε για τη φωτογράφιση (σκληρό να είσαι μοντέλο!).

IMG 20170704 171326
IMG 20170704 122510

Και μιας και είπαμε φωτογράφιση, η κάμερα κρίθηκε απαραίτητη, όχι όμως και ο φωτογράφος, μιας και τα Sony Xperia κινητά μας ανέλαβαν το δύσκολο έργο: Να βγάλουν ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΕΣ φωτογραφίες τις οποίες λάτρεψαν ακόμα και οι πιο δύσπιστες.

Θέλεις να το κάνουμε και λίγο πιο εντυπωσιακό; Ρίξε μια ματιά παρακάτω:

Ναι καλά βλέπεις. Η γοργόνα Νάνσυ σε super slow-motion video τραβηγμένη από το Xperia XZ Premium. Και επειδή όπως είπαμε, μπορεί να μην πήγαμε στο γραφείο αλλά... δουλέψαμε κανονικά, τα mail μας δεν σταμάτησαν να χτυπούν. Ευτυχώς που είχαμε μαζί το XA1 Ultra με μεγάλη 6’’ οθόνη για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θα έλεγε κανείς ότι τα κινητά έγιναν προέκταση των χεριών μας. Και είναι η… αλήθεια!

IMG 20170704 120445
IMG 8011

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της όλης εξόδου από το γραφείο είναι σίγουρα αυτή καθαυτή η έξοδος. Σε πρώτο επίπεδο. Γιατί σε δεύτερο, με σαφή fashion προσανατολισμό, είναι τα μαγιό, τα beachwear και τα αξεσουάρ που επιλέξαμε να φορέσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα που ο χώρος εργασίας μας είχε γαλάζια θέα, ξαπλώστρες και χαλαρωτική μουσική.

Το brand Aerie by American Eagle Outfitters, ήταν στυλιστικός μονόδρομος για εμάς που ψάχναμε μαγιό που να κολακεύει όλους τους διαφορετικούς μας σωματότυπους αλλά και ρούχα άνετα και κομψά για τις εξόρμησή μας στην πισίνα του The Margi.

H συλλογή του fashion label για το καλοκαίρι του 2017 είναι εμπνευσμένη από τις εξωτικές γειτονιές της Κούβας με τα απίστευτα χρώματα, την ενέργεια και τις παραλίες της. Και μπορεί να μην μας μετέφερε ακριβώς στην άλλη άκρη της υφηλίου, αλλά με τα μαγιό που δένουν ψηλά στο λαιμό (ναι, ένα τέτοιο φόρεσαν και η Διονυσία και η Ερμιόνη και η Βιβή γιατί «great minds think alike»), ριγέ ναυτικό ύφος (η Νάνσυ πάντα κομψή και διαχρονικά επίκαιρη), λεπτομέρειες δαντέλας σε έντονο χρώμα (η Γωγώ ξέρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει ακόμα και χωρίς ρούχα), αλλά και bohemian μακραμέ στυλ (η Δέσποινα είναι free spirit και το αποδεικνύει μέσα και έξω από τα νερό), μας μετέφερε σίγουρα μακριά από την πεζή εργασιακή πραγματικότητα. Τα κορίτσια του Queen.gr, όμως, δεν έμειναν στα μαγιό, ολοκλήρωσαν τα pool outfits τους με Aerie by American Eagle Outfitters beachwear.

IMG 7956


Sexy και άνετα denim σορτσάκια, logo tops, τσάντες με φουντάκια (tassels), mini και midi αέρινα φορέματα σε ethnic ύφος, αλλά και πλατύγυρα κομψά καπέλα και funny γυαλιά ηλίου με κοκοφοίνικες, έντυσαν την συντακτική ομάδα από την κορυφή έως τα νύχια με τον πιο στυλάτο και ανεπιτήδευτο τρόπο. Το hashtag του brand για αυτή τη σεζόν είναι #TheRealYouIsSexy και το «νιώσαμε» στον απόλυτο βαθμό φορώντας τις δημιουργίες του.

IMG 7872



Και επειδή κάθε στυλάτη κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της ξέρει πως «το σωστό το beachwear» δεν σταματάει στα ρούχα και στα μαγιό αλλά συνεχίζεται και στις πετσέτες, η ολοκαίνουργια εταιρεία CAZOO, η οποία εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2017 και μας έπεισε ήδη πως ήρθε για να μείνει, μας άφησε να επιλέγουμε τις πιο fashionable στρογγυλές και παραλληλόγραμμε πετσέτες για να συνδυάσουμε τα σύνολά μας. Η ασυναγώνιστη ποιότητα τους, τα ευφάνταστα prints τους και το ιδιαίτερο στυλ τους, έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας και τον πρώτο ρόλο στις καλύτερες φωτογραφίες με το #poolsidestories που έχουμε ανεβάσει μέχρι στιγμής.

Τα ελληνικά, χειροποίητα σανδάλια Sandalista ήταν η τελευταία πινελιά στο summer look των κοριτσιών.

20068067 10212665542010039 855514388 n

Σανδάλια από δέρμα σε κλασική αρχαιοελληνική γραμμή, pool sliders με funky ροζ γράμματα και ethnic flats με κεντήματα και pon pon έδωσαν ένα twist street αισθητικής ακόμα και στις βόλτες που δεν γίνονται στα στενά της πόλης ή στα πλακόστρωτα σοκάκια, αλλά δίπλα από την πισίνα και κάτω από τον αττικό ουρανό.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και σε αυτή την εξόρμησή μας, τον πιο πιστό- και απαραίτητο- σύμμαχό μας, τo αντηλιακό μας! Οι απαιτήσεις μας πολλές (ανάγκη για πολύ υψηλή προστσία, ομοιόμορφο μαύρισμα, προστασία από τη φωτογήρανση, κάλυψη ατελειών κλπ) το ίδιο και οι τύποι αλλά και οι ανάγκες της επιδερμίδας κάθε μίας από εμάς.

Η επιλογή δεν ήταν άλλη από την αντηλιακή σειρά της YOUTH LAB. που αποτελείται από 4 προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα: τo Sunscreen Gel Cream SPF 50, ένα μη λιπαρό, λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου για λιπαρό δέρμα, την Daily Sunscreen Cream SPF 50, μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που δίνει φυσικό αποτέλεσμα, την Oil Free Compact Cream SPF 50, την αντηλιακή κρέμα σε μορφή compact makeup με μη λιπαρή σύνθεση που προσφέρει ματ αποτέλεσμα και παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες, και το Body Guard SPF 30, το αδιάβροχο σπρέι που είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα, για πρόσωπο και σώμα.

Και ως κορίτσια που πιστεύουμε ακράδαντα πως τα μαλλιά είναι βασικό στοιχείο γοητείας και αυτοπεποίθησης... δεν θα μπορούσαμε να μην λάβουμε τα μέτρα μας προκειμένου να παραμείνουν δυνατά και λαμπερά όλο το καλοκαίρι! Το μυστικό μας;Τα Orzene Dry Satin Oils! Δύο μοναδικά λάδια περιποίησης για μεταξένια, επανορθωμένα και ανάλαφρα μαλλιά.

Χάρη στα ευεργετικά τους συστατικά αναδομούν συνολικά την τρίχα, επαναφέροντας την υγιή της όψη & τη φυσική της λάμψη. Το Φούξια εξειδικεύεται στην προστασία από τη θερμότητα (styling, ηλιακή ακτινοβολία) και χρησιμοποιείται στις άκρες των μαλλιών, ενώ το Γαλάζιο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και και επανόρθωση των μαλλιών και χρησιμοποιείται από τη ρίζα ως τις άκρες.

Και επειδή λίγο η φωτογράφιση, λίγο η ηλιοθεραπεία, το στομάχι άρχισε να διαμαρτύρεται, η συνέχεια είχε γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, πλάι στην πισίνα! Φάγαμε, ήπιαμε τα κοκτέιλς μας κάναμε και μία live μετάδοση για να χαιρετίσουμε τους followers του Queen και χορτάτες πια, επιστρέψαμε στις ξαπλώστρες μας. Ο ήλιος ήταν ακόμα καυτός, και η δουλειά δεν είχε τελειώσει.

Και αφού ο ήλιος άρχισε να πέφτει και η πισίνα να αδειάζει είπαμε να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Δε θέλαμε, αλλά αναγκαστήκαμε. Ραντεβού του χρόνου λοιπόν. Ίσως σε πισίνα, ίσως σε βουνό ή ακόμα και σε έναν προορισμό έκπληξη. Au revoir.