Κρουαζιέρα στο Αιγαίο: Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο: Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Ανακαλύψαμε τον νέο, απόλυτο, τρόπο για να κάνουμε διακοπές. Με μία λέξη: Κρουαζιέρα!

Αν αναρωτιέσαι κι εσύ πώς θα απολαύσεις μία κρουαζιέρα, συγκεντρώσαμε πέντε λόγους και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία που θα σε κάνει να νιώσεις μία πραγματική βασίλισσα!

1. Πες «ναι» στο island hopping με στυλ και άνεση

Μπορείς μέσα σε ένα Καλοκαίρι να απολαύσεις το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, να ψωνίσεις στις στυλάτες μπουτίκ της Μυκόνου, να βολτάρεις στα πλακόστρωτα στενά της Πάτμου, να εξερευνήσεις την Αρχαία Έφεσο και να κάνεις παζάρια στο Κουσάντασι της Τουρκίας; Εμείς το δοκιμάσαμε στην τριήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» και μέσα σε λίγες μόνο μέρες επισκεφτήκαμε περισσότερα από ένα γραφικά νησιά και να γνωρίσαμε μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου, ξεκούραστα και άνετα.

Είτε προτιμάς τις ήσυχες παραλίες, είτε τα κοσμοπολίτικα μπαράκια δεν πρόκειται να απογοητευτείς, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς και τα δύο. Και το καλύτερο; Θα απολαύσεις τις ανέσεις του πλοίου και θα ψυχαγωγηθείς εν πλω, γνωρίζοντας τον… Celestyal τρόπο διακοπών.

cel5

2. Πες «όχι» στην ταλαιπωρία των διακοπών

Από την πρώτη στιγμή που ανεβήκαμε στο πλοίο, νιώσαμε σαν στο σπίτι μας. Ξεχάσαμε την ταλαιπωρία των διακοπών, το κουβάλημα της παραγεμισμένης βαλίτσας, της ομπρέλας και των υπόλοιπων «μπανιερών». Δεν χάσαμε ούτε λεπτό αναζητώντας πάρκινγκ ή μπλεγμένοι στην κίνηση.

Η άνετη καμπίνα μας περίμενε με καθαρά σεντόνια και πετσέτες. Λίγα λεπτά αργότερα ενθουσιαστήκαμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε προσωπικό φροντιστή και βοηθό που βρίσκονταν στη διάθεσή μας όλη μέρα και έκαναν πραγματικότητα κάθε μας επιθυμία, προσφέροντάς μας όλα όσα χρειαστήκαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Οι φύλακες-άγγελοι των διακοπών μας ήταν πάντα χαμογελαστοί και μας έκαναν να καταλάβουμε τι θα πει πραγματική φιλοξενία.

Στην πρώτη σου κρουαζιέρα, λοιπόν, πάρε μόνο τα απαραίτητα. Και αν ξεχάσεις κάτι, θα το βρεις στο πλοίο και τα duty free που έχουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας αλλά και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα (για να μην γυρίσεις πίσω με άδεια χέρια!).

cel4

3. Απόλαυσε μία μοναδική οινογαστρονομική εμπειρία

Εκτός από τα νησιά του Αιγαίου θα ταξιδέψεις και στα άδυτα της ελληνικής γαστρονομίας, απολαμβάνοντας υγιεινά μεσογειακά γεύματα που ετοιμάζονται στο πλοίο από τους καλύτερους σεφ. Από φρεσκοψημένα rolls, muffins για πρωινό μέχρι μία πλούσια ποικιλία από δεκάδες παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, αρτοποιήματα και γλυκά που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Και επειδή ξέρουμε ότι φροντίζεις τη διατροφή σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς τα γεύματα είναι απολύτως ισορροπημένα, ενώ αν έχεις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες, αλλεργίες ή δυσανεξίες μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές όπου είναι δυνατόν!

Τι θα πιείς; Στο πλοίο θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς μία μοναδική ποικιλία των μυθικών Ελληνικών κρασιών. Όποιο και αν είναι το ποτό σου, το καλό είναι ότι μπορείς να καταναλώνεις απεριόριστα τα αγαπημένα σου δροσιστικά ροφήματα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Διάλεξε το πακέτο που προτιμάς και απόλαυσε αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, εξοικονομώντας χρήματα!

Είτε επιλέξεις να πάρεις ένα λευκό κρασί στο Thalassa με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, είτε να δοκιμάσεις κάποιο κοκτέιλ στο Horizons bar χαζεύοντας τον έναστρο ουρανό, το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις εντελώς ελεύθερη και ξέγνοιαστη και θα διασκεδάσεις χωρίς να σκέφτεσαι την επιστροφή και την οδήγηση…

cel3

4. Δοκίμασε κάτι νέο

Το μόνο σίγουρο είναι στην Celestyal κρουαζιέρα, δεν βαριέσαι ποτέ. Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις από μαθήματα μαγειρικής και χορού μέχρι να μάθεις ξένες γλώσσες, να παρακολουθήσεις συναυλίες και να συμμετέχεις σε αθλητικά τουρνουά και παιχνίδια γνώσεων.

Στην καμπίνα μας βρίσκαμε καθημερινά το ημερήσιο πρόγραμμα της επόμενη μέρας με όλες τις δραστηριότητες πάνω στο πλοίο, τα χρονοδιαγράμματα των εκδρομών στη στεριά, τις εκδηλώσεις ή τα αφιερώματα, τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων και πολλές χρήσιμες πληροφορίες, ακόμη και για το βραδινό dress code, καθώς πάντα θέλουμε να είμαστε κομψές και λαμπερές! Για να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου εμφάνιση μπορείς επίσης να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να αναζωογονηθείς και να χαλαρώσεις στο spa, να διατηρήσεις τη φόρμα σου στο γυμναστήριο και να περάσεις από το κομμωτήριο.

Εμείς επιλέξαμε να παρακολουθήσαμε τα μαθήματα χορού που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας χορέψαμε στη ντίσκο και τραγουδήσαμε καραόκε και συνεχίσαμε τη διασκέδαση μέχρι το πρωί στη disco, υπό τους ήχους ξένων αλλά και ελληνικών κομματιών!

cel2

5. Ταξίδεψε οικονομικά

Το κόστος μίας κρουαζιέρας είναι προκαθορισμένο. Από την αρχή γνωρίζεις πόσα ακριβώς χρήματα θα χαλάσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις εκτός budget. Μπορείς να μπεις στο πλοίο και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου χωρίς ούτε ένα ευρώ, καθώς το φαγητό, το ποτό και πολλές δραστηριότητες, όπως από μαθήματα χορού και ξένων γλωσσών μέχρι οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Για παράδειγμα, μια τετραήμερη all inclusive κρουαζιέρα κοστίζει μόλις 446 ευρώ το άτομο!

cel1

Τόσες επιλογές, τόσοι προορισμοί και τόσες εμπειρίες σε ένα μόλις ταξίδι! Το σκέφτεσαι ακόμα;

Περισσότερες πληροφορίες για να οργανώσεις τη δική σου κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises μπορείς να βρεις εδώ.