Εσύ ξέρεις που μπορεί να σου σερβίρουν ένα τέτοιο ρόφημα;

Διονυσία Ζαπατίνα
Εσύ ξέρεις που μπορεί να σου σερβίρουν ένα τέτοιο ρόφημα;

Η τέχνη του Barista σε πραγματικά άλλο επίπεδο. 3D δημιουργίες από αφρόγαλα και χρώμα φαγητού. Τόσο εντυπωσιακές που πραγματικά λυπάσαι να πιείς το ρόφημά σου.

Η 17χρονη που βάζει τα γυαλιά σε όλους τους Baristas του κόσμου!

Και όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν μαθαίνεις πως αυτά τα απίστευτα ροφήματα τα φτιάχνει μια 17χρονη πιτσιρίκα από χόμπι!
Κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει η Dapnhe Tan από την Σιγκαπούρη είναι μια πραγματική food artist γιατί τελικά το ταλέντο ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και η πιτσιρίκα αυτή σίγουρα το έχει και με το παραπάνω.

periperipeng 24 10 2017 12 37 45 260


Ξεκίνησε να ασχολείται με την διακόσμηση του φαγητού από τα 15 της χρόνια και σιγά σιγά άρχισε να πειραματίζεται. Γύρω στα 16 της είχε την ιδέα να προσπαθήσει να φτιάξει 3D δημιουργίες πάνω στους καφέδες και τα ροφήματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο και θέλει τεράστια υπομονή και συγκέντρωση.



Και όχι μόνο τα κατάφερε και με το παραπάνω δημιουργώντας μέσα σε ένα χρόνο μοναδικά σχέδια που συνηθίζει να ποστάρει στο Instagram της ως periperipeng, αλλά πέτυχε να γίνει viral και διάσημη τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων της χώρας της με Baristas από ολόκληρο τον κόσμο να παρακολουθούν τα εντυπωσιακά videos της με απόλυτη προσοχή. Δικαίως, κατά τη γνώμη μας.

periperipeng 23 10 2017 18 42 22 487

Οι δημιουργίες της τράβηξαν μέχρι και την προσοχή από σπόνσορες αλλά και το μεγάλο φεστιβάλ καφέ της Σιγκαπούρης που την έκανε επίσημη προσκεκλημένη.

periperipeng 24 10 2017 11 54 28 244

Είναι απλά το χόμπι μου, δεν έχω δικό μου καφέ… είναι οι πρώτες λέξεις στο προφίλ της που είναι γεμάτο με τα εντυπωσιακά της σχέδια. Είμαστε σίγουρες πως αργά η γρήγορα θα αποκτήσει ένα. Μια ματιά θα σας πείσει.