Τα ψώνια των Χριστουγέννων σε άλλο level!

Τα ψώνια των Χριστουγέννων σε άλλο level!

Πρέπει να το παραδεχτώ: Μου αρέσει να μου κάνουν δώρα. Όπως και σε κάθε γυναίκα φαντάζομαι.

Αυτές τις μέρες όμως, τις γιορτινές, μου αρέσει περισσότερο να κάνω εγώ δώρα. Ειδικά σε παιδιά. Το μόνο που με προβληματίζει σε όλο αυτό, είναι η πολυκοσμία, το μποτιλιάρισμα και όλη αυτή η ταλαιπωρία που υφίσταται η μέση εργαζόμενη μαμά μέχρι να φτάσει στα μαγαζιά. Όχι πως όταν φτάσει εκεί είναι καλύτερα τα πράγματα… αφού συνήθως την εορταστική περίοδο γίνεται χαμός στις αγορές! Δεν μπορείς ούτε να σκεφτείς ποιο δώρο θα διαλέξεις και για ποιον.

Φέτος έχω να αγοράσω δώρα για πολλά και αγαπημένα μου παιδιά. Στις κόρες μου, στα βαφτιστήρια μου και στα ανιψάκια μου. Όμως βρήκα την καλύτερη λύση! Αγορές online με ταχύτητα, άνεση, ευκολία και κυρίως ασφάλεια κι όλα αυτά από τον καναπέ μου!

Πώς θα γίνει αυτό; ας σας μιλήσω για το Masterpass, τη νέα αγοραστική εμπειρία online! To Masterpass ΤΜ είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard που λειτουργεί μέσω του ψηφιακού wallet των συνεργαζόμενων τραπεζών. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να κάνω την εγγραφή μου επιλέγοντας τη συνεργαζόμενη τράπεζα, να δημιουργήσω το δικό μου wallet και στη συνέχεια να κάνω τις αγορές μου σε όλα τα online καταστήματα με το αντίστοιχο σήμα, με ασφάλεια και ευκολία

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr