Έπεσε θύμα bullying γιατί ο άντρας της ήταν πιο fit από την ίδια!

Πατουχέα Μαριάννα
Έπεσε θύμα bullying γιατί ο άντρας της ήταν πιο fit από την ίδια!

Θα μπορούσε ποτέ να πέσει θύμα bullying μια όμορφη, ξανθιά και άκρως επιτυχημένη φωτογράφος σύζυγος ενός καλογυμνασμένου -με αναλογίες μοντέλου- άντρα;

Κι όμως, η 29χρονη αυτοαποκαλούμενη «γυναίκα με καμπύλες» Jenna Kutcher δέχτηκε σωρεία αντιδράσεων όταν αποφάσισε να ανεβάσει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σύζυγο Drew. Μάλιστα, αναφερόμενη σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα που έλαβε έγραψε ότι συχνά της γράφουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν ότι με τέτοιο σώμα κατάφερε να «ρίξει» έναν άντρα σαν τον Drew. Όπως η ίδια αποκάλυψε, τα μηνύματα κλόνισαν προσωρινά την αυτοπεποίθησή της και έφεραν στην επιφάνεια παλιές της ανασφάλειες. Έτσι, με μια επόμενη ανάρτησή της θέλησε να εκφραστεί δημόσια και να στείλει το δικό της μήνυμα γράφοντας:

«Ύψωσε κι εσύ το χέρι σου αν νιώθεις ανάξια... ανεπαρκής… λιγότερη... ραγισμένη. Νιώθω ότι όλες εμείς πορευόμαστε μόνες σε αυτήν τη ζωή, προσπαθούμε να πνίξουμε όσα νιώθουμε περιμένοντας την ημέρα που θα μπορέσουμε να φωνάξουμε ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ! Νόμιζα πως ήμουν η μόνη.Σήμερα ήταν μια παράλογη ημέρα βλέποντας την «ιστορία» μας να προβάλλεται σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ξέρεις, την ιστορία εκείνης της γεματούλας κοπέλας και του καλογυμνασμένου τύπου και το πως ο κόσμος έχει διαμορφώσει την άποψή μας για την ομορφιά και την αντίληψή περί αξίας.Η αλήθεια είναι αυτή: οι ανασφάλειές μας δεν μας καθορίζουν. Περνάς την ζωή σου προσπαθώντας να κρύψεις τα χαρακτηριστικά εκείνα που σε συνδέουν με όλους τους υπόλοιπους υπέροχους ανθρώπους και σε κάνουν να νιώθεις λιγότερο μόνη.Δεν είσαι το σώμα σου, δεν είσαι οι ατέλειές σου, δεν είσαι τα παλαιότερα λάθη σου, δεν είσαι λιγότερη από αυτό, και σίγουρα δεν είσαι αποτυχημένη επειδή η ζωή σου δεν μοιάζει με αυτή των αγνώστων στο Διαδίκτυο.Αξίζεις, είσαι αγαπητή, είσαι όμορφη και είσαι τόσο επαρκής. Σκέφτηκα ότι για να χρειάζομαι κι εγώ αυτή την υπενθύμιση, πιθανότατα την χρειάζεσαι κι εσύ.Εσύ που τώρα διαβάζεις αυτό, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ! Καλωσήρθες σε ένα κόσμο που μπορείς να υπάρχεις ακριβώς όπως είσαι (και υποσχόμαστε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο κι εμείς!) Επισήμανε σε αυτή τη δημοσίευση έναν φίλο σου τέλεια ατελή και υπενθύμισέ του πόσο αγαπητός είναι! »

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του ζευγαριού.

Δες επίσης:

Αυτά είναι τα φίλτρα που θα σου χαρίσουν περισσότερα likes