To τέρας του Bird Box μόλις αποκαλύφθηκε και δηλώνουμε απογοητευμένοι

To τέρας του Bird Box μόλις αποκαλύφθηκε και δηλώνουμε απογοητευμένοι

Γιατί τελικά δεν εμφανίστηκε στην ταινία; 

Σίγουρα το έχεις ακούσει και σίγουρα σου έχει κινήσει την περιέργεια. Αναφέρομαι φυσικά στην υπερπαραγωγή του Netflix Bird Box με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock το οποίο έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης και έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο.

Το στόρι έχει να κάνει με μία δυστοπική πραγματικότητα (aka ήρθε το τέλος) με μαζικές αυτοκτονίες, έπειτα από την έκθεση των ανθρώπων σε αόρατη και σκοτεινή δύναμη-δεν τη βλέπουμε ποτέ-η οποία παίρνει την μορφή του μεγαλύτερου φόβου αυτού που την αντικρίζει και τελικά τον αναγκάζει να αυτοκτονήσει.

Η ταινία χωρίζεται σε δύο μέρη, πώς ξεκίνησαν όλα, και στην προσπάθεια της Μalory (Sandra Bullock) να σωθεί η ίδια αλλά και τα δύο της παιδιά ώστε να βρεθούν σε μέρος ασφαλές μέσω ενός ποταμού τον οποίο και πρέπει να διασχίσουν… με κλειστά μάτια!


https://www.instagram.com/p/BrvSVMtAtKN/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι έχουν σημειωθεί αμέτρητοι τραυματισμοί παγκοσμίως, μιας και το νέο trend είναι το bird box challenge, το οποίο προστάζει να κυκλοφορείς με δεμένα μάτια και τελικά να σαβουριάζεσαι.

Πάντως, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το τέρας της Malory – όπως και κανένα άλλο- δεν απεικονίζεται, γεγονός που δημιούργησε δυσαρέσκεια στο κοινό. Αυτό μέχρι τη στιγμή που η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα του… τέρατος, το οποίο αρχικά ήταν να αποκαλυφθεί, αλλά τελικά αποφασίστηκε η συγκεκριμένη σκηνή να κοπεί.

49753222 2135297389861379 3126752651338472730 n

Ο δαίμονας της πρωταγωνίστριας λοιπόν, ήταν ένα παραμορφωμένο μωρό μιας και ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν η ίδια η μητρότητα! Βέβαια, όπως είπε και η ίδια η Sandra, όταν είδε το τέρας της γέλασε, μιας και το μόνο που έβλεπε ήταν ένα παχουλό και αφράτο μωρό!

Με λίγα λόγια καλύτερα που η συγκεκριμένη σκηνή δεν έπαιξε ποτέ.