«Το Τατουάζ»: Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά;

«Το Τατουάζ»: Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από την σειρά;

Ποιος ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει στην αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά;

Το Τατουάζ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας πενταετίας. Η υπόθεση περιέχει αρκετή ίντριγκα και αγωνία με αποτέλεσμα κάθε επεισόδιο να εμπλέκει όλο και περισσότερο τις ζωές των πρωταγωνιστών. Έρωτες, χωρισμοί, απαγωγές και φόνοι. Οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν τι ακριβώς συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ στις οθόνες μας.

Ο Τόνυ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) αποκάλυψε πως ναι μεν η σειρά θα έχει και τρίτη σεζόν, εκείνος όμως δε θα πρωταγωνιστεί. Κάπως, κάποτε και για κάποιο λόγο ο ρόλος του Τόνυ ολοκληρώνεται μέσα στην φετινή σεζόν. Επίσης, δικαιολόγησε την αποχώρησή του αυτή με την εξής απάντηση

«Θέλω να κάνω, όντως, άλλα πράγματα, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά και δεν ταιριάζουν με τους χρόνους των γυρισμάτων. Θέλω, επίσης, να κάνω και κάποια πράγματα στο θέατρο – επειδή, όμως, το ‘Τατουάζ’ είναι μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και έχει πολύωρα γυρίσματα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν. Οπότε, από αυτήν την άποψη και μόνο, σκέφτηκα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν…»

Δες και αυτό:

Η Ειρήνη Καζαριάν κάνει αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο (βίντεο)

Πηγή: Plan Be