«Το Τατουάζ»: Ποιες ανατροπές θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

«Το Τατουάζ»: Ποιες ανατροπές θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Τι συμβαίνει με την Άννα και την μικρή Λήδα στο «Τατουάζ»;

Τα επεισόδια του «Τατουάζ» για αυτήν την εβδομάδ μόλις όλοκληρώθηκαν. Το κοινό (εμείς δηλαδή) μετρά αντίστροφα μέχρι τη Δευτέρα καθώς στο τρέιλερ εντοπίστηκαν ξανά σκηνές έντασεις, τσακωμών, δακρύων και αγωνίας. Ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της απαγωγής; Γιατί ο Αλέξης δείχνει σκληρός στις διαπραγματεύσεις και η Μαργκώ Νίβεν δηλώνει παρούσα στην Αθήνα για να βοηθήσει.

Η Όλγα δεν αντέχει την πίεση και την αναμονή και καταφεύγει στο αλκοόλ, παρόλες τις προσπάθειες του Στέφανου να την στηρίξει ψυχολογικά. Η μικρή Λήδα δείχνει να κουράζεται και να μην είναι πια το χαρούμενο κοριτσάκι που δεν είχε καταλάβει τίποτα για αυτό η Άννα, δείχνει να μην μπορεί να το αντιμετωπίσει όλο αυτό.Επίσης, η Μαργκώ εξηγεί στον Τόνυ τι ακριβώς θέλει να κερδίσει από τη συμμετοχή της στην υπόθεση και τον αφήνει άφωνο

Στα χέρια της οικογένειας, όπως φαίνεται, φτάνει ένα ακόμη βίντεο και η εικόνα της χτυπημένης Άννας και οι φωνές της Λήδας στο καινούργιο βίντεο των απαγωγέων έχουν προκαλέσει σοκ σε όλους. Εκεί είναι που ο Θεοχάρης βγαίνει εκτός εαυτού με τον Αλέξανδρο, ο οποίος πρέπει να παραμείνει δυνατός και να κάνει τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς.



Η αστυνομία φτάνει όλο και πιο κοντά στα πρόσωπα της απαγωγής αλλά χωρίς την εντολή των συγγενικών προσώπων δεν μπορεί να κάνει απολύτως καμία κίνηση. Η άρνηση και η σκληρότητα του Αλέξανδρου να δώσει όλα τα χρήματα των λύτρων εξαγριώνει τον αρχηγό των απαγωγέων, που αποφασίζει να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην Άννα και τη μικρή Λήδα. Εκεί η Όλγα λυγίζει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr