Αυτό το νησί πρέπει να είναι ο φετινός προορισμός σου!

Αυτό το νησί πρέπει να είναι ο φετινός προορισμός σου!

Κάθε χρόνο στα στενά και πολύβουα σοκάκια της κάνουν… παρέλαση όλοι οι αγαπημένοι μας εγχώριοι -και όχι μόνο- celebrities. Τα ξέφρενα πάρτι που διοργανώνονται, έχουν κάνει το όνομά της παγκοσμίου φήμης γνωστό, με αποτέλεσμα κάθε καλοκαίρι να κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Αν μπορούσαμε να πούμε ότι στο Αιγαίο υπάρχει μόνο μία βασίλισσα, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Μύκονος! Το νησί που καταφέρνει τους θερινούς μήνες να «τραβάει» όλα τα φώτα και τη λάμψη επάνω του.

Αν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να επισκεφθείς τη Μύκονο, σε συμβουλεύουμε να «ψήσεις» την υπόλοιπη παρέα και να την προσθέσετε άμεσα στους προορισμούς που σκοπεύετε να επισκεφθείτε τους μήνες που έρχονται. Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που μπορούν να στηρίξουν τη θέση σου, ωστόσο, παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με μερικά επιχειρήματα που καμία από τις κολλητές σου δεν θα μπορέσει να αντικρούσει. Φίλη μου, ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο!

mykonos grace 2

Θα μείνετε στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του Αιγαίου

Είναι αναπόφευκτο πως μαζεύοντας εδώ και δεκαετίες όλη την «αφρόκρεμα» του θεάματος και των επιχειρήσεων, η Μύκονος θα αποκτούσε τα ανάλογα υπερπολυτελή καταλύματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το «κόσμημα» όμως του νησιού, που ξεχωρίζει για το μοναδικό design του είναι το Grace Mykonos. Το βραβευμένο exclusive boutique ξενοδοχείο ένα βήμα από την παραλία του Αγίου Στεφάνου, είναι «μονόδρομος» στη διαμονή! Η αρχιτεκτονική του που καταφέρνει και συνδυάζει τις γνήσιες παραδοσιακές λεπτομέρειες με κάθε σύγχρονη άνεση, το κάνουν να ξεχωρίζει για αυτό και το 2017 βραβεύτηκε και με το European Hotel Design Award ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη.

mykonos grace 3

Εκεί θα νιώσεις -όντως- βασίλισσα

Εκτός από την αξιοθαύμαστη αισθητική του, το Grace Mykonos, διαθέτει μία σειρά από υπηρεσίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όντως like a… queen στις φετινές διακοπές σου. Συγκεκριμένα, το πολυτελές ξενοδοχείο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν μία πιο προσωπική εμπειρία διαμονής. Μπορούν οι ίδιοι να προσαρμόσουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια όπως το μαξιλάρι που θα χρησιμοποιήσουν, το άρωμα του δωματίου, μέχρι και τα είδη προσωπικής περιποίησης που θα υπάρχουν στο μπάνιο τους!

mykonos grace 4

Θα ζήσεις μία ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία

Ξέχνα ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα για τη μεσογειακή κουζίνα! Τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου στο Grace Mykonos, παντρεύουν με μοναδική μαεστρία τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις με τη διεθνή κουζίνα. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούν εξαιρετικούς συνδυασμούς που θα προκαλέσουν αναπάντεχες εκρήξεις στον ουρανίσκο και θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστοι. Φυσικά, μην παραλείψεις να ξεκινήσεις τη βραδινή σου έξοδο από το bar του ξενοδοχείου. Εκεί θα μπορέσεις να δοκιμάσεις τα signature cocktails του έμπειρου master mixologist Salvatore Calabrese.

mykonos grace 5

Θα γυρίσεις το νησί… εν πλω

Επιβαίνοντας σε ένα παραδοσιακό καΐκι, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις όλες τις διάσημες ακτές του νησιού. Αναχωρώντας από τον Ορνό, θα περάσεις από την Ψαρρού, την Παράγκα, το Super Paradise, το Καλό Λιβάδι και τη Φραγκιά. Σε όποιο σημείο θελήσεις, μπορείς να κάνεις τις βουτιές σου ενώ ο καπετάνιος θα σου υποδείξει το κατάλληλο σημείο για ψάρεμα. Όλα αυτά χάρη στις μοναδικές Bespoke Experiences, μία σειρά από εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις και να γνωρίσεις καλύτερα το νησί των ανέμων. Στο τέλος της περιήγησης, θα στήσετε ένα «αυτοσχέδιο» barbeque σε μία από τις χρυσές αμμουδιές της Μυκόνου.

Θα αναβαθμίσεις τα… «κλικ» σου

Με τη βοήθεια ενός ντόπιου και επαγγελματία φωτογράφου θα καταφέρεις να τραβήξεις τις πιο «ψαγμένες» και αποστομωτικές λήψεις που θα απογειώσουν το λογαριασμό σου στο Instagram! Ο φωτογράφος, γνωρίζοντας τα κατατόπια του νησιού και τα «μυστικά» της μηχανής θα σε καθοδηγήσεις από τα λιθόστρωτα στενά στην μαγευτικά παραλία της Αγίας Άννας, από εκεί στην Παναγία την Παραπορταριανή και στη διάσημη Μικρή Βενετία. Στο τέλος της βόλτας σας θα πάρεις μαζί σου μία memory stick και ένα άλμπουμ 40 λήψεων για να ξεφυλλίσεις με τους κολλητούς σου επιστρέφοντας σπίτι.

mykonos grace 6

Δεν χρειάζεται άλλο να το καθυστερείς φίλη μου! Πλέον έχεις όλους τους λόγους που χρειαζόσουν για να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου για τη Μύκονο. Το αγαπημένο κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα το Grace Mykonos είναι το κατάλληλο μέρος για να φέρεις στην επιφάνεια τη βασίλισσα που κρύβεις μέσα σου!