MasterChef: Aυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές

Γωγώ Φούντα
MasterChef: Aυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές

Κάναμε δικαστήριο και καταλήξαμε

Το παραδέχομαι: Είμαι φανατική του MasterChef και όχι τόσο για τις συνταγές και τα πιάτα. Ναι, φέτος όλα όσα συνέβησαν στην περσινή σεζόν, έχουν δεκαπλασιαστεί. Ίντριγκες, ακραίοι χαρακτήρες, καυγάδες, αγενείς παίκτες στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και τρεις κριτές οι οποίοι κυριολεκτικά κεντάνε-ειδικά ο Κουτσόπουλος φέτος είναι σε άλλο επίπεδο-. Οπότε, ήταν μάλλον δύσκολο το εγχείρημα αυτό να μην είναι πετυχημένο.

Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, υπάρχουν σαφώς οι καλοί μάγειρες, τα καλά παιδιά και άνθρωποι που έχουν πάει εκεί για να τσακωθούν ή για να πάρουν του χρόνου εκπομπή-ας περιμένουν στην ουρά μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα-.

Εμείς λοιπόν, επειδή το άδικο δεν το θέλουμε, και επειδή είναι σχετικά νωρίς ακόμα για να κρίνουμε μαγειρικά-βασικά είμαστε και εντελώς πανάσχετοι- αποφανθήκαμε ότι δύο άτομα θέλουμε νικητές: Τον Πανάρα (Μπάρκα) και τον Παντέλο (Βούρο) οι οποίοι έχουν στρατοπεδεύσει στις ταλαιπωρημένες μας καρδιές.

Ο Πάνος –πάτα εδώ για να δεις το Instagram του και να τον ακολουθήσεις ASAP- εκτός από λεβεντόπαιδο της επαρχίας, είναι (πολύ) όμορφος, αθώος, ευγενικός και κάτι μας λέει και ταλαντούχος. Ακόμη κι αν δεν κερδίσει στο παιχνίδι, θα κερδίσει στην αγάπη γιατί οι γυναίκες θα κάνουν ουρά για να τον κατακτήσουν. Όσο για τον Παντελή, ταλέντο δεν ξέρω αν έχει, αλλά έχει μία θετική αύρα, και μία χαλαρότητα, και μία υπέροχη διάθεση, που σε αναγκάζει να τον συμπαθήσεις, ακόμα κι αν υπάρχει πιθανότητα να μην ξέρει να βράσει ούτε αυγό.


https://www.instagram.com/p/BuHapFioB5a/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Σε άλλα νέα, ο Κύπριος ο Χάμπος είναι λίγο ύπουλος; Δεν ξέρω λέω… Επίσης η Άλκηστι (ςςςς) να ηρεμήσει λίγο γιατί θα πάθει κάτι από τα νεύρα; Επίσης η Σπυριδούλα θα σταματήσει να είναι ο εαυτός της;