GOT Alert! Η HBO δημοσίευσε άλλα 6 δευτερόλεπτα από τη νέα σεζόν κι εμείς απλά ανυπομονούμε

Νατάσσα Σχοινά
GOT Alert! Η HBO δημοσίευσε άλλα 6 δευτερόλεπτα από τη νέα σεζόν κι εμείς απλά ανυπομονούμε

Η Arya βλέπει για πρώτη φορά τον Drogon

Μα τους Παλιούς και τους Νέους Θεούς, η αναμονή μέχρι την όγδοη σεζόν του «Game of Thrones» ήταν τεράστια και όσο πιο κοντά φτάνουμε στην προβολή της τόσο πιο αργά μας φαίνεται ότι περνάει ο χρόνος. Όλο αυτό είναι, βέβαια, γλυκόπικρο, αφού αυτά θα είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς -όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, τουλάχιστον, αφού θα ακολουθήσουν πολλά sequels.

Πλέον, βρισκόμαστε λιγότερο από δύο μήνες μακριά από το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν και η HBO έχει ξεκινήσει να μοιράζεται υλικό με το κοινό, όπως φωτογραφίες και μικρά βίντεο. Στις 24 Φεβρουαρίου, λοιπόν, που η προσοχή του κόσμου ήταν στη βραδιά των Όσκαρ, εμείς ενθουσιαστήκαμε με ένα άλλο γεγονός, την κυκλοφορία άλλων έξι δευτερόλεπτων από τον νέο κύκλο του Game of Thrones.

Στο κλιπ, φαίνεται ο Drogon να πετάει πάνω από τους Unsullied της Daenerys και, καθώς προχωράει το πλάνο, εμφανίζεται η Arya που βλέπει για πρώτη -λογικά- φορά τον δράκο και χαμογελάει εντυπωσιασμένη.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones θα προβληθεί στις 14 Απριλίου.

Δες το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Photo credits: HBO Instagram