Killing Eve: Η καλύτερη σειρά του 2018, αποκλειστικά στο Vodafone TV και με νέα σεζόν!

Killing Eve: Η καλύτερη σειρά του 2018, αποκλειστικά στο Vodafone TV και με νέα σεζόν!

Το «Killing Eve», η καλύτερη σειρά της περσινής χρονιάς, έφθασε για να καθηλώσει μπροστά στις οθόνες εκατομμύρια τηλεθεατές και στην Ελλάδα! Ολόκληρος ο πρώτος κύκλος της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιας για δύο Primetime Emmy Awards δραματικής σειράς, είναι ήδη διαθέσιμος αποκλειστικά στο Vodafone TV, ενώ κάθε Παρασκευή θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα και ένα νέο επεισόδιο από τη δεύτερη σεζόν!

Η μοναδική Καναδή ηθοποιός Sandra Oh, από γιατρός του «The Grey’s Anatomy», μετατρέπεται σε μυστική πράκτορα της ΜI5 και καταδιώκει, από την 1η Απριλίου και σε πρώτη προβολή, την αξιολάτρευτη, ψυχοπαθή πληρωμένη δολοφόνο Jodie Comer, δημοφιλής για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Doctor Foster».

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, που ψηφίστηκε ως η καλύτερη για το 2018 και ανανέωσε τη δεύτερη σεζόν της από το BBC America πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη, φέρει την υπογραφή της μοναδικής, ταλαντούχας Phoebe Waller-Bridge, δημιουργό της, επίσης, πολύ επιτυχημένης κωμικής τηλεοπτικής σειράς «Fleabag»!

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr