Γιατί όλοι στα social media ψάχνουν αυτόν τον μπαμπά με την κόρη του;

Γιατί όλοι στα social media ψάχνουν αυτόν τον μπαμπά με την κόρη του;

Η φωτογραφία έξω από την Notre Dame που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Από χθες το βράδυ τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο Παρίσι και στην «Παναγιά των Παρισίων». Ο 855 ετών καθεδρικός ναός φιλοξενούσε μέχρι το βράδυ της Δευτέρας δεκάδες ανεκτίμητης αξίας θησαυρούς, μεταξύ των οποίων αγάλματα, θρησκευτικά κειμήλια και μουσικά όργανα.Και παρότι οι Αρχές έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να αποκαλύπτουν ποια από τα εκθέματα σώθηκαν από την πύρινη λαίλαπα, υπάρχει και μια αρκετά μακριά λίστα με κειμήλια η τύχη των οποίων αγνοείται.

Τι συμβαίνει, όμως, με τη συγκεκριμένη φωτογραφία αυτού του μπαμπά και της κόρης του; Γιατί έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Μία κοπέλα την ανέβασε στο twitter εξηγώντας πως την τράβηξε λίγα λεπτά πριν πιάσει φωτιά η Notre Dame καθώς θεώρησε τη στιγμή αυτή πολύ τρυφερή. Βλέποντας όμως την καταστροφή αυτή θέλει να βρει τον μπαμπά και να του δώσει την φωτογραφία αυτή. Ίσως και μία από τις τελευταίες που τραβήχταν πριν τη φωτιά.

mpampas kai kori notre dame

Η Brooke Windsor, βέβαια, μιλώντας στο BBC είπε πως ο άντρας με το κοριτσάκι είχαν χημεία και υπήρχει οικειότητα για αυτό θεωρείται πως είναι μπαμπάς και κόρη.